Какво всяка зодия иска в любовта, но НЯМА да каже – част 1


Какво всяка зодия иска в любовта, но НЯМА да каже – част 1
Снимка: iStock/Guliver

Овен - Някой да ги търпи, дори когато са ужасни

Овенът определено е страстна и интензивна зодия. Тези хора обичат да бъдат лидери, да контролират, така че понякога са склонни да се държат доста зле, третирайки половинката си като тяхна собственост. Но дори когато всичко върви гладко в отношенията, Овенът тайно иска да знае, че няма да отблъсне партньора си. Разбира се, никога не биха попитали или поискали сигурност в прав контекст, но истината е, че те самите знаят колко нетърпими са понякога.

Телец - Някой, който ги цени като личности

Известно е, че хората, родени под знака на Телец, се гмуркат дълбоко още в началото на взаимоотношенията - искат да научат всичко и са страхотни в начина, по който предразполагат партньора. Въпреки, че Телецът обикновено има високи стандарти в любовта, това, което те наистина искат, е някой да бъде също толкова погълнат и оценяващ тях самите като личности.

Близнаци - Някой, който приема навиците им

На Близнаците им е трудно да изразят мислите и чувствата си или да вземат решения в живота си, защото се страхуват да не пропуснат нещо. Когато става въпрос за техните взаимоотношения, те са склонни да бъдат "свободно движещи се" и малко отвеяни. Това, което жадуват тези хора, но не изразяват често, е необходимостта да бъдат напълно разбрани и обичани от партньора, въпреки навиците си. Може би често ще забравят годишнини и разни празници, затова искат човек, който не би им се сърдил постоянно.

Рак - Някой да се грижи за тях

Ракът наистина обича да е влюбен - с толкова голямо сърце и чувствителна душа, това не е изненада. Те обикновено се влюбват много лесно и много бързо започват да градят планове за бъдещето. Това, което те наистина искат, е да знаят, че техният партньор се чувства по същия начин. Те няма да кажат това на глас, но едно е ясно – Раците копнеят за привързаност и грижа.

Лъв - Някой, който наистина да ги боготвори

Лъвовете са уверени – определено знаят как да привличат внимание и как да очароват всеки, на когото се натъкнат. Когато влязат в една връзка, те не го приемат никак леко, защото се притесняват да не са взели грешен избор. Тази зодия има силно желание да впечатли своя партньор и да му напомни колко е неотразима и достойна за тяхната любов. Затова никога не биха си изпросили комплименти, но е ясно, че всеки Лъв очаква да бъде обожаван и боготворен.

Дева - Някой, който разбира ума им

Девите определено са „специална порода” - те са изключително аналитични и критични към себе си, както и към всичко останало в живота си. Имат високи очаквания и очакват те да бъдат изпълнени. Това, което никога не биха поискали на глас, е човекът до тях д разбира логиката в действията им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама