4-те най-наивни зодии, които лесно можеш да излъжеш


4-те най-наивни зодии, които лесно можеш да излъжеш
Снимка: Pixabay.com

Това са зодиите, които вярват на всичко, което им кажеш. Добронамерени са и си мислят, че с всички други е така. Ето кои са те:

Телец

Телците са добри по душа, макар и да са сложни характери и понякога да ти вдигат кръвното. Те вярват в доброто, правят добро и се надяват животът да им подари същото. В действителност са лъгани и често пъти попадат в капаните на интригите. Най-лесният начин да се предпазят е да не приемат нищо за чиста момента, не и докато не проверят и не се уверят със собствените си очи.

Лъв

Лъвовете страдат най-много в любовта. Там им е слабото място и обикнат ли някого истински, склонни са да му вярват, дори истината да изглежда съмнителна на всички останали. Лъвовете вярват на своята половинка и смятат, че така се гради една сериозна връзка. Наивността им край няма и винаги последни разбират, когато някой им изневерява.

Дева

Няма по-наивни от Девите... може би това е зодията, която е лъгана най-много пъти и за най-различни неща. Девите често дават пари назаем, без изобщо да се замислят на кого и каква сума от собствените си спестявания поверяват. В любовта също  имат своите пропуски и вярват прекалено много на грешните хора. Радарът им за лъжи никак не работи...

Водолей

Водолеите са като децата - по душа са чисти, наивни и вярват, че светът е едно розово място, в което място за лъжи няма. Точно за това са и много лесна мишена, често плачат заради предателството на другите и не могат да повярват, че всъщност съществуват такива хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама