Зодиите с любовни проблеми през април


Зодиите с любовни проблеми през април
Снимка: iStock/Guliver

Риби

По-голямата част от Рибите, които се намират в сериозна връзка, ще се чувстват в капан на собствените си емоции. Обърканите им чувства ще ги тласкат към две крайности – или искат повече пространство, или непрекъснатото присъствие на половинката си. Най-лошото е, че те самите не знаят какво очакват от връзката си, което поставя на сериозно изпитание и нервите на партньора. Добре е да се опитат да влязат „в обувките” на другия, преди да драматизират ситуациите от ежедневието.

Стрелец

Ако съвсем скоро Стрелците не свалят гарда, ще имат сериозни проблеми в любовта. Половинката им дава всички сигнали, че е готова да прави крачки към съвместното им бъдеще, но Стрелците се инатят. Най-лошото е, че през идните седмици комуникацията им няма да е на ниво, така че те просто "буксуват" на място без да дават логично обяснение на човека до тях.

Водолей

Водолеите няма да имат сериозни поводи за притеснения, ако обърнат гръб на вътрешните си страхове. В главата им се въртят цели сценарии за изневери и предателство, а това бавно, но сигурно руши връзката им. Не е изключено да станат невротични и избухливи. Най-доброто, което биха могли да направят през идния месец, е да изчакат бурята от опасения да отмине, за да успеят да видят светлината и истината.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама