Седмичен любовен хороскоп за 1-5 април


Седмичен любовен хороскоп за 1-5 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ще ви обземе неприятното чувство, че сякаш губите баланс във връзката си. От друга страна, седмицата е подходяща за изясняване на това, което не ви допада във взаимоотношенията.

Телец

Изпитвате страх от това да не бъдете пренебрегнати или отхвърлени, затова сте много предпазливи по отношения на любовта. Време е да помислите за промените, които искате да направите.

Близнаци

Любовният живот на Близнаците ще се раздвижи към края на седмицата. Не е изключено половинката ви да ви окаже своята голяма подкрепа за нещо, което отдавна обмисляте.

Рак

Това със сигурност няма да е най-романтичната ви седмица, но тъй като ще бъдете много заети, вероятно дори няма да забележите. Половинката ви може да ви отхвърли или да откаже помощ, което ще застраши връзката ви.

Лъв

Комуникацията между вас и любимия човек няма да върви гладко, така че не подхващайте теми, които могат да се окажат „минни полета”.

Дева

Насочете фокуса си върху любимия човек и най-вече върху позитивното, тъй като имате склонност да гледате малко черногледо на всички ситуации.

Везни

Ако нещо в любовта ви притеснява, дайте си време. Помислете от всички ъгли на ситуацията и задайте правилните въпроси на половинката.

Скорпион

Тази седмица ще се чувствате така, сякаш сте открили сродната си душа. Партньорът ви ще бъде емоционално отворен и достъпен за дълбоки разговори.

Стрелец

Вашият любовен живот сякаш се нуждае от пролетно освежаване, но не знаете как да го постигнете. Нервни и напрегнати сте, така че по-добре запазете неутрална позиция.

Козирог

На Козирозите им се пада седмица на големи и важни промени. Тези, които са отскоро във връзка, може да запознаят половинката с родителите си.

Водолей

Комуникацията между вас и половинката ще изисква много усилия, за да тече гладко. Ако не можете да разрешите даден проблем, може би е добре да потърсите мнението на близък приятел или роднина, който да влезе в ролята на арбитър.

Риби

Притиснати сте финансово, но бъдете спокойни – положението е временно. Все пак, може да се наложи да направите някои финансови корекции в семейния бюджет.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама