Какъв е твоят сватбен стил според зодията


Какъв е твоят сватбен стил според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Астрологията има голяма роля, когато става въпрос за любимия ви дизайн и предпочитания. Ето какъв е вашият сватбен стил според зодията:

Овен

С блясък, пайети и тонове пера, вашата сватба може да бъде празник, който засрамва партитата на Великия Гетсби. Никога не сте си падали по традициите, така че действайте смело и направете деня си забавен и модерен.

Телец

Сватба в плевня може да не звучи като най-изискания вариант за вашия голям ден, но "селски" определено не означава мрачен. Не забравяйте да включите много светлини и диви цветя, за да направите пространството по-уютно.

Близнаци

Обичате разнообразието, затова не се страхувайте да смесвате и съчетавате - това е вашият ден и трябва да бъде еклектичен и уникален като вас. Наемете циркови артисти, креативен фотограф и се уверете, че сте избрали място, което е отворено, просторно и достатъчно голямо, за да бъде домакин на многото гости, които със сигурност ще поканите.

Рак

Вие сте много нежна, затова трябва да имате сватба, която е толкова сладка и сантиментална като вас самата. Като непретенциозна личност, със сватба в старомоден двор или на брега на езеро определено няма да сбъркате. Нека бъде просто, но все така романтично.

Лъв

Вие сте родени, за да се радвате на любов и възхищение, така че сте длъжни да не жалите средства, когато става въпрос за празника. Вашата сватба трябва да бъде пищна, екстравагантна и бляскава - точно като вас.

Дева

Девите обичат нещата да бъдат естествени, спретнати и хармонични, затова вашият сватбен ден също трябва да бъде такъв. Придържайте се към органични тъкани, земни тонове и декор, който отговаря на характера ви.

Везни

Везните обичат красотата, хармонията и мира, затова най-добре сватбата ви да бъде в градина или в оранжерия. Мястото трябва да бъде декорирано като омагьосана гора - със светлинки и натурални елементи.

Скорпион

Скорпионите са известни с това, че са тайнствени и чувствени, така че вашият сватбен ден трябва да бъде също толкова драматичен, колкото вас. Изберете място като бална зала, където можете да създадете романтично осветление и да украсите масите с много свещи.

Стрелец

За Стрелците нищо не звучи по-добре от отворено пространство, затова сватбеното ви тържество трябва да бъде също толкова светло и естествено като вашата личност. Сватба на открито определено ще ви хареса, тъй като ще ви даде възможност да покажете любовта си към всички неща, които обичате.

Козирог

Няма нищо лошо в традициите и тъй като Козирозите са предсказуеми и надеждни, най-вероятно ще бъдете привлечени от празник, който е класически, а не модерен или шик. Възползвайте се от скандинавския минимализъм и функционалност, съчетавайки обикновени бели покривки със златни акценти и старини свещници.

Водолей

Водолеите са изпълнени с креативност и няма по-добро място да използвате артистичните си умения от вашата собствена сватба. Обичате необичайното и различното, затова покажете на какво сте способни с някои "Направи си сам" допълнения към сватбените аксесоари.

Риби

Рибите са нежни и спокойни, затова трябва и сватбеното ви тържество да бъде такова. Плажна сватба ще ви подхожда перфектно. Колкото по-близо до природата, толкова по-добре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама