Емоцията, която всяка зодия най-трудно изразява


Емоцията, която всяка зодия най-трудно изразява
Снимка: iStock

Не всеки може лесно да изразява емоциите си. Ето какво ѝ е най-трудно на всяка зодия, когато става въпрос за чувства.

Овен

Трудно ви е да изразите тъга. Държите се така, сякаш нищо не ви притеснява. Преструвате се, че всичко е наред, когато всъщност не е.

Телец

Трудно ви е да изразите раздразнението си. Не искате да карате някой друг да се чувства зле, дори когато ви подлудява, така че запазвате неприятните си мнения за себе си.

Вижте още: Хороскоп за тази седмица, 13-19 март 2023

Близнаци

Трудно ви е да изразите щастието си. Толкова сте свикнали да бъдете нещастни, че положителните емоции ви карат да се чувствате неудобно. Притеснявате се, че няма да се задържат.

Рак

Трудно ви е да изразите гнева си. Не ви е лесно да отстоявате себе си и да поставяте хората на мястото им, когато ви наранят.

Лъв

Трудно ви е да изразите страх. Преструвате се, че нищо не ви притеснява, че сте уверени, дори когато сте абсолютно ужасени.

Дева

Трудно ви е изразите чувството на самота. Преструвате се, че не се нуждаете от никого, че сте напълно добре сами.

Везни

Трудно ви е да изразите дискомфорт. Не искате да карате никой друг да се чувства неудобно, така че се преструвате, че всичко е наред, дори когато умирате вътрешно.

Вижте още: Тази зодия ще се сгоди през пролетта на 2023

Скорпион

Трудно ви е да изразите любов. Шегувате се през цялото време. Сериозните емоции са трудни за вас за обработване и изследване.

Стрелец

Трудно ви е да изразите вълнение. Не искате да се засрамвате, ако нещата не се развият по начина, по който сте планирали.

Козирог

Трудно ви е да изразите ревност. Не искате да признаете, че държите на някого достатъчно, за да го ревнувате. Преструвате се, че не се нуждаете от никого.

Водолей

Трудно ви е да изразите привличане. Криете чувствата си - дори от себе си.

Риби

Трудно ви е да изразите гордостта си. Вие сте твърде скромни. Никога не се хвалите с постиженията си и всичко, което сте постигнали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама