Хороскоп за тази седмица, 13-19 март 2023


Хороскоп за тази седмица, 13-19 март 2023
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица бъдете внимателни към информацията, която можете да получите от разговорите на другите. В един момент парченцата ще се съчетаят в цяла мозайка и ще ви отворят нови възможности. Точно там ще се крие огромен потенциал за професионално израстване. Ще имате шанс да сбъднете своя стара мечта. Отложете вземането на важно решение за средата на седмицата. Самата съдба ще ви каже как да постъпите най-добре. През почивните дни ви очаква приятно пътуване - не си го отказвайте.

Вижте още: Жените от тази зодия ще бъдат много щастливи до края на март 2023

Телец

Тази седмица ще можете да повлияете на мнението на другите, така че обмисляйте всяка стъпка, защото допуснатите грешки могат да засегнат не само вас. Във вторник се опитайте да не поемате рискове и да не критикувате всички наоколо. Инициативата, проявена в сряда, ще бъде оценена от хората, от които зависи вашето развитие в работата. Пътуванията в този ден ще бъдат успешни, а срещите и новите проекти ще разширят полето на вашата дейност. През почивните дни не натоварвайте близките с проблемите си. Първо обмислете добре ситуацията. 

Близнаци

Тази седмица ще ви предложи прекрасна възможност за кариерно израстване, не се страхувайте да поемате отговорност. Във вторник всяко малко нещо може да ви извади от равновесие, така че се опитайте да общувате по-малко с хората, в противен случай можете да се скарате с всеки. В четвъртък е добре действията и мислите ви да са бързи, ясни и ефективни. В почивните дни спокойното съществуване ще ви се стори твърде скучно. Потърсете разумен начин да изразите страстите си. 

Рак

През тази седмица не се опитвайте да се бунтувате прекалено. Всичко, което не ви харесва, има и своя чар. Вашата задача ще бъде да го намерите. В сряда ще чуете добри думи за себе си, това много ще стопли душата ви и ще ви покаже, че сте поели в правилната посока. В четвъртък и петък бъдете внимателни за грешки - може да сте прекалено разсеяни и да допуснете такива по невнимание. През почивните дни не давайте големи обещания - няма да можете да ги изпълните.

Лъв

Тази седмица ще е особено важна за креативните представители на знака. Съчетавайки вдъхновението със рационалните задачи, можете да постигнете много и да стабилизирате финансовото си състояние. Възможни са някои усложнения и спънки в постигането на целта във вторник. В събота семейството ви ще има нужда от вашата помощ и разбиране. Посветете неделята на собствената си почивка, без да се напрягате, да организирате тази на някой друг.

Дева

Седмицата е благоприятна за генериране на нови идеи, някои от тях ще могат да бъдат реализирани съвсем скоро и съществено да улеснят живота ви. В сряда командировка може да се окаже абсолютно безполезна поради много недоразумения, по-добре е да я отложите за друг ден. В петък, стремейки се към абсолютно съвършенство, не забравяйте, че не всичко зависи от външния вид. През почивните дни отделете време за природа, но и за култура. Откога не сте ходили на концерт?

Везни

През тази седмица бъдете особено внимателни към здравето си, тъй като рискът от настинка е доста голям. Побързайте да свършите важните неща в началото на периода, не губете време, помислете какво може да се направи предварително. Във вторник посещенията в административни институции няма да са успешни. Тогава не се занимавайте и с документи. В четвъртък и петък преговорите ще са успешни, но се въздържете от сключването на сделки. Почивните дни посветете само на личните отношения и нищо друго. 

Вижте още: Ето я зодията, която ще бъде безкрайно щастлива през март 2023

Скорпион 

Тази седмица вашите най-добри спътници ще бъдат разумът и добрата преценка. Не се подвеждайте по сладки обещания. Нестандартният подход към решаването на проблеми несъмнено ще даде положителен резултат. В средата на седмицата не трябва да се карате с близки хора само защото не са изпълнили една от многото точки от плана ви. В четвъртък се пазете от излишни разговори. В неделя е добре да се усамотите и да подредите мислите и чувствата си.

Стрелец

През тази седмица се опитайте да се съсредоточите върху най-важното, тогава дребните проблеми няма да попречат на изпълнението на големите ви цели. Във вторник вероятно ви очаква нещо приятно и изгодно. Помощта на приятелите ще се отрази благотворно на осъществяването на идеи и планове в сряда и четвъртък. Под натиска на вашата енергия ограниченията и препятствията, възникнали по пътя ви, ще са безсилни. Благоприятен момент за решаване на лични въпроси е събота, в неделя почивайте активно.

Козирог 

Първата половина на тази седмица ще бъде страхотна. Опитайте се да не променяте нищо рязко, за да не помрачите тази идилия. Възможно е обаче да се измъчвате от желание за повече активност, което ще доведе до факта, че в сряда ще се завърнете към активна работа. Най-благоприятните дни от тази седмица са четвъртък и събота. Тогава ви очаква сбъдването на ваши съкровени лични желания. 

Водолей 

През тази седмица оптимизмът ще ви позволи да се справите с всеки проблем. Почти през цялото време, с изключение на четвъртък, ще бъдете изпълнени с лекота, която ще ви позволява майсторски да преодолявате възникващите препятствия. В петък ще можете да получите важна информация и да създадете полезни контакти. В неделя прекарайте повече време със семейството и приятелите, но не оставайте в града. 

Риби 

Това е седмица, в която да сте отворени към предложения. По този начин възможностите ще започнат да идват при вас с нарастваща скорост. При решаването на бизнес проблеми разчитайте повече на интуицията, колкото и да е странно, логиката едва ли ще ви доведе до желаните решения. В личен план заложете на добрината - каквото и да се случва - ще останете с чисто сърце. Това, което правят другите не ви определя, като личност. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама