Ето как той ще излекува сърцето ви според зодията му


Ето как той ще излекува сърцето ви според зодията му
Снимка: iStock

Колкото и да е разбито сърцето ви след раздяла, след известно време се появява правилният човек, който знае как да ви излекува. Той е наясно как да изтрие всички лоши спомени, цялата болка, показвайки ви, че заслужавате истинска любов. Ето как мъжете, представители на различните зодии, могат да излекуват сърцето ви.

Овен

Ако мъжете Овен знаят нещо, то е как да запалят огън в душата си. Той ще ви напомни, че влюбването е объркано, хаотично и толкова истинско. Ще ви припомни, че все още има хора, които могат да събудят всички онези емоции във вас, които никога не сте предполагали, че ще изпитате отново.

Телец

Той ще се опита да ви даде всичко, което някога сте искали. Телците са тайни романтици и ако знаят, че има нещо, което наистина желаете, ще се борят със зъби и нокти за него, само за да ви направят щастливи. Но, разбира се, не подаръците са важни, а мисълта. И ако мъжът Телец ви подарява нещо, това означава, че той мисли за вас.

Близнаци

Той ще ви накара да се почувствате желани по всякакъв възможен начин. Ако Близнаците искат нещо, те ще ви уведомят. И ако ви желаят, ще направят каквото могат за вас. Бъдете готови за пристъп на обич, доброта и възхищение - ако те са нещо, което ви е липсвало, може да ви отблъсне в началото, но не се страхувайте. Те просто искат да ви накарат да се усмихнете.

Вижте още: Тези 3 зодии ще намерят голямата любов през април 2024

Рак

Той ще иска да поеме цялото ви разбито сърце. Раците са едни от най-емоционалните знаци в зодиака с причина. Той ще ви убеди да се отворите и да носите болката си като своя, след което ще ви увие в топло одеяло на собствената си привързаност. Мъжете Рак са създадени за поправяне на разбити сърца.

Лъв

Той ще ви даде цялото си внимание. Лъвовете обичат светлината на прожекторите, но обичат да го споделят и с любимите си хора. Ако имате нужда от него, той ще бъде до вас на 100%, ще изслуша проблемите ви и ще се опита да намери начини да подобри нещата. Никой няма да ви накара да се почувствате по-специални и обожавани от Лъв, който си пада по вас, нещо, което може би никога преди не сте изпитвали.

Дева

Той ще се опита да възстанови живота ви отново, един малък детайл наведнъж. Девите обръщат внимание на малките неща и са адски задълбочени. Искате някой, който ще отдели време, за да разбере всички пукнатини във вашата основа и да ги поправи една по една? Намерете си Дева.

Везни

Той ще ви напомни какво е да си част от нещо велико. Везните обичат романтиката и със сигурност обичат връзките. Дори преди да направите нещата официални, мъжът Везни ще се отнася с вас като със своя кралица, давайки ви всичко, което има, само за да ви направи щастливи. Дори и да се страхувате да имате отново връзка, този мъж ще я направи да изглежда изкусително.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 15 и вижте късмета си за АПРИЛ 2024

Скорпион

Той ще изпълни сърцето и душата ви с електричество. Да се влюбите в Скорпион е едно от най-примамливите неща, които можете да направите - преди да се усетите, ще бъдете толкова всмукани, че всяка болка, всяко разбито сърце, което сте изпитали преди, ще се почувства на милиони километри. Никой никога не ви е карал да се чувствате така, както той.

Стрелец

Той ще отвори ума ви за положителни мисли. Мъжете Стрелец са свободни духове, които искат да ви покажат света и всичко, което са научили от него. Той ще ви напомни, че в бъдеще ви очакват по-големи неща – и знаете ли какво? Ще разберете, че той е прав. Той ще направи от вас мечтател.

Козирог

Той ще стане вашата скала. Мъжете Козирози са хора, на които можете да разчитате, че ще бъдат до вас през всичко, тихо ще ви изслушват, когато трябва да разтоварите емоционалния си багаж и ще казвате точно това, което трябва да чуете, след като сте готови. Те може да не са известни като най-привързаните от знаците, но знаят как да бъдат до вас.

Водолей

Той ще ви накара да се почувствате разбрани. Мъжете Водолеи знаят точно какво е да се чувствате неразбрани - те прекарват толкова голяма част от живота си, опитвайки се да накарат света да ги види такива, каквито са. Но въпреки това, че са съдени от другите, мъжете Водолеи са невероятно открити и толерантни. Той ще се вслуша във всяка ваша дума и ще ви накара да се почувствате толкова невероятно забелязани.

Риби

Той ще ви накара да забравите какво ви е наранило в началото. Рибите са невероятно емпатичен знак и мъжете, представителите на тази зодия, не са по-различни. Преди да го осъзнаете, ще се отворите и ще му покажете всеки белег, а той ще направи всичко възможно, за да накара останалата болка да изчезне.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама