Ето как зодиите ще посрещнат новата 2022 година


Ето как зодиите ще посрещнат новата 2022 година
Снимка: iStock

Овен

Овенът е романтик и именно затова ще прекара Нова година с половинката си. Романтика, шампанско, подаръци, шоколад… Ще е много страстно и емоционално. Ако нямате половинка, отидете на танци.

Телец

За вас ще е най-добре да празнувате с хора, които обичате. Няма значение къде ще сте, важното е да сте с близки, роднини, добри приятели или партньора, а не с много хора, които познавате бегло. Просто изберете правилната компания.

Близнаци

Необходимо е вие да сте домакини на празненството. Във вашия дом се получават страхотни партита. Ще имате желание да поканите много хора и да ги впечатлите с украса, трапеза, музика и т.н.

ОРИГИНАЛНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА НОВА ГОДИНА

Рак

Раците да излязат от черупката си. Отдавна не са били толкова развълнувани за посрещането на Нова година, затова нека се отдадат на шумно, лудо парти. Уверени са в себе си, готови да празнуват и да се забавляват истински.

Лъв

Луната ще е в техния четвърти дом, така че Лъвовете може да им се прииска да празнуват на домашно. Те са царете на купоните, но този път имат нужда от по-спокойно прекарване, на удобно място. Доверете се на интуицията си.

Дева

Тези зодии получиха доста покани за празнуване на новогодишната нощ. Няма да могат да изберат само една и да устоят на изкушението, ще посетят няколко партита и ще си прекарат весело.

 

Везни

Обожават естетиката, блясъка, лукса. На Везните ще им се иска да създадат по-различна вечер от обичайното. Ще празнуват на стилна, луксозна и скъпа вечеря, на която няма да има грозни изцепки. Ще са като аристократи.

Скорпион

Скорпионите имат много поводи за празнуване, тъй като 2018 г. беше една от най-хубавите и успешните им досега. Но няма да решават нищо предварително, ще чакат последния момент и ще действат спонтанно. За тях е важно да са уверени в себе си и да прекарат весело.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ЯНУАРИ 2022

Стрелец

Истински купонджии са, вдигат страхотни партита, винаги се забавляват много. Годината им беше добра. Но наистина присъстваха на куп партита, екскурзии, събирания, фестивали и леко се изтощиха. Този път ще им се ще да направят едно по-различно парти, например пижамено. Ще ядат сладко и ще говорят с най-добрите си приятели до сутринта.

Козирог

Ще им се да не прекарват вечерта само на маса или в клуб. Може би ще излязат на площада и ще се насладят на празнична програма, дори да е за малко. Държат да прекарат Нова година с приятелите си. Благодарни са им, защото тази година Козирозите неведнъж бяха спасявани от приятели.

Водолей

Водолеите държат да се накипрят за празника. Не мислят толкова къде ще са, но им се иска да облекат хубави дрехи, да сложат най-луксозните аксесоари и да правят най-голямо впечатление на мястото, на което се появят. Най-вероятно ще са във заведение и ще постват много пиянски селфита.

Риби

Трапезата, клубът, заведението не ги устройват. Омръзнало им е това и искат нещо различно и запомнящо се. Рибите ще са в планината, на екскурзия, може и в друга държава. Ще карат ски, ще посещават забележителности, ще опитват екзотични ястия, ще пеят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама