Ето каква е скритата сексуална фантазия на всяка зодия


Ето каква  е скритата сексуална фантазия на всяка зодия
Снимка: iStock

Независимо дали фантазиите ви са крайни или сдържани, или може би засягат повече хора, а не само партньора ви, не трябва да се срамувате oт тях, защото това е идеята на сексуалните фантазии - да нямат лимит.

Днес ви представяме сексуалната фантазия на всяка зодия:

Овен

Вашата перфектна фантазия е секс в цялата къща (или може би навън). Намерете позиция в кухнята, във всекидневната, с гръб над дивана, с главата надолу под душа. Навеждайте се и се разтягайте, докато намерите идеалното място. Сексуалните фантазии на Овена нямат граници и връзката с Лъв или Скорпион би била идеална за вас. Комбинираната сексуална енергия и стремеж за преминаване на граници ще създадат химия като никоя друга.

Вижте още: Последната седмица на ноември изправя тези 3 зодии пред предизвикателства

Телец

Телците обичат да доставят удоволствие. Те чакат, проучват и ще търсят идеалното място, което дава на партньора им най-доброто изживяване. Перфектната фантазия за вас е със завързани очи или секс на тъмно. Просто искате да изследвате всеки сантиметър от партньора си, докато не намерите идеалното място, което го подлудява.

Страстните целувки и докосвания са любимите ви занимания. Вие сте гладни за тяхното удоволствие, така че ги оставете да се настанят удобно и им дайте точно това, което искат. Ракът ще се радва на вашето докосване.

Близнаци

Кратко и просто: Близнаците са  идеалният кандидат за изживяване с множество партньори. Близнаците са нетърпеливи, но бързи, така че се уверете, че вашият партньор е част от това преживяване, така че винаги да имате солидна подкрепа, но не се страхувайте да изследвате. Използвайте адаптивността във ваша полза и оставете сетивата ви да ръководят действията ви.

Стрелец и Близнаци са идеални за вас със своето сексуално отношение към забавленията и разнообразието.

Рак

Раците са любовниците на зодията. Те фантазират за специална нощ с листенца от рози, свещи, приглушена светлина, увити в чаршафи, бавно и стабилно. Любовната игра е ключова. Добавянето на малко вълнение преди секс между вас и партньора ви значително ще обогати изживяването.

Може би не сте готови за лудо фетиш изживяване, но сте напълно доволни да правите любов с часове, само вие и вашият партньор. Споделете любовта си с Дева или Телец.

Лъв

Вашата фантазия? Освен собственото си отражение, вие Лъвовете искате да сте и на шофьорското място. За разлика от Телците, Лъвовете обичат собственото си удоволствие. Поемете командването, но не доминирайте. Бъдете шеф, но имайте някой, който също може да ви постави на мястото ви. Давайте и получавайте, за да стимулирате както вашата лидерска страст, така и желанието ви да бъдете обичани. Взаимните сексуални актове са перфектната фантазия на Лъва.

Търсете Скорпион или друг Лъв. Стремежът към власт на Скорпиона и нуждата на другия Лъв от внимание ще балансират апетита ви.

Дева

Може да е иронично, но Деви: отпуснете се. Откажете се от контрола само за секунда и оставете някой друг да ви достави удовлетворението, което толкова отчаяно (и критично) търсите. Перфектната фантазия на Дева е да позволите на партньора си да поеме контрола. Намерете партньор, който може да балансира вашата педантична страна.

Опитайте Стрелец. Техният характер, насочен към чисто удоволствие и забавление, ще бъде освобождаващ за вас.

Вижте още: Ето какво разрушава връзката на всяка зодия

Везни

Като Везни, вие жадувате за баланс и мразите конфронтацията, така че една спокойна, релаксираща комбинация от сетива е идеална за вас. Направете шоу и използвайте сетивата си, за да създадете балансирано пространство, което ще впечатли както вашия партньор, така и вас самите. След това вземете тези движения в леглото.

Търсете Близнаци в сексуалните си начинания; тяхната многофункционалност ще пасне перфектно на чувството ви за сексуално равенство и баланс.

Скорпион

Скорпионите обичат да вършат работата и точно като тяхното символично животно, те са бързи да атакуват. Страстта е ключова за Скорпиона, но също и силата във вашите движения. Мислете за спонтанност. Вашата перфектна фантазия се появява от нищото и изчезва толкова бързо, колкото се е появила. Може би "среща" в офиса е добра идея. Спонтанният секс е вашата фантазия.

Трябва да търсите Овен, ако искате интензивността да съответства на вашата. Като алтернатива потърсете Риби, ако искате сами да управлявате шоуто.

Стрелец

Всичко, което искате като Стрелец, е да играете. Перфектна сексуална фантазия за вас е всичко, което включва търкаляне по пода, съвместен кикот и всякаква форма на забавление. Нямате проблем да кажете на партньора си какво искате. Вие сте смели. Намерете скрито място и използвайте приключенския си дух. Перфектната фантазия на Стрелец е тайно място за секс, с потенциална опасност да бъде разкрито. Бъдете дискретни, съзнателни, но спонтанни и се забавлявайте!

Друга огнена зодия би била идеалният сексуален партньор за вас.

Козирог

Като Козирог трябва да опитате нещо ново. Нещо, което никога преди не сте правили, е вашата проста, но ефективна фантазия. Кой знае, може да намерите ново допълнение към обичайната си рутина, върху което да надграждате. Добавянето стъпка по стъпка е чудесен метод за развитие на фантазиите на Козирога.

Опитайте сексуално с огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец). Тяхното вродено желание за страст и действие може да е точно това, от което се нуждаете, за да освободите вътрешния си сексуален дух.

Водолей

Като Водолей жадувате за оригиналност. Опитайте различни неща. Имате много специфични вкусове, така че ключът е да разберете какъв точно е този вкус и да продължите от там. Предложете нещо лудо, опитайте го и вижте дали работи. Ако не, преминете към следващата луда идея.

Търсете Близнаци. Те ще влязат във всяка ситуация, която можете да си представите.

Риби

Вие сте нетърпеливи да угодите на партньора си, така че доставянето на удоволствие е по-важно от получаването му. Въпреки това, Рибите не се страхуват да опитват нови неща, те просто се нуждаят от посока. Но веднъж набелязани, те ще положат всички усилия да играят във всеки сценарий. Играта лидер/последовател е перфектната фантазия на Риби. Доктор/сестра, майстор/камериерка, дори учител/ученик. Поемете инициатива и проучете различни сценарии.

Водолей или Везни биха били чудесен партньор в изследването, тъй като обичат да изследват и се адаптират лесно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама