Ето какво хвърля в тотално отчаяние и депресия всяка зодия


Ето какво хвърля в тотално отчаяние и депресия всяка зодия
Снимка: iStock

Колкото и силен да бъде всеки един от нас, като нормални човешки създания имаме онези слаби моменти в живота си, в които попадаме в клопката на отчаянието.

Днес ви представяме какво според астролозите депресира всяка зодия:

Овен

Най-потискащо е, когато започнеш да чувстваш, че не мърдаш. Винаги обичате да се забавлявате с нещо и да сте продуктивни. Винаги искате да сте активни и в движение. Затова винаги, когато сте принудени да останете неподвижни и да не мърдате, започвате да се чувствате много зле. Имате чувството, че не допринасяте за света и губите време.

Телец

Вие сте известни с това, че винаги се стремите към съвършенство. Вие сте силно мотивирани, винаги обичате да се борите за това, което искате и рядко нещо може да ви обърка. Вие обаче не се справяте с провала. И винаги, когато не успеете да постигнете целта си, обикновено се чувствате много тъжни и депресирани.

Вижте още: Големият финансов хороскоп за април 2024

Близнаци

Подобно на Овена, вие винаги обичате да се движите. Но повече от физическото движение на тялото ви ви харесва буквално да се местите от едно място на друго. Вие сте скитник и мразите да стоите на едно място за дълго време. Следователно най-големият ви стимул за депресия е, когато сте принудени да останете на едно място.

Рак

Винаги се грижите за себе си и не обичате да се отваряте пред другите. Винаги обичате да се оттегляте в черупката си и да се справяте сами с проблемите и трудните си емоции. Проблемът с това е, че понякога създавате толкова голям натиск върху себе си, че просто не можете да се справите.

Лъв

Вие сте гордо и егоистично същество и наистина ви е трудно да оставите нещата да си тръгнат, особено ако е нещо, което наранява егото ви. Това е причината понякога да сте депресирани. Трудно ви е да забравите минали събития, това е нещо, което винаги ви преследва. Трябва да се отделите от миналото.

Дева

Вашата липса на самочувствие е това, което активира вашата депресия.

Везни

Вие сте много социално същество, така че е естествено винаги да сте заобиколени от хора. Обичате партита и социални събирания, харесва ви такава среда. Но когато хората започнат да си тръгват, тогава всичките ви демони излизат. Мразите да сте сами, защото никога не знаете какво да правите със себе си.

Скорпион

Чувствате се неудобно, когато сте постоянно заобиколени от други хора, тогава се чувствате сякаш се задушавате. Това е, което отключва вашата депресия; когато не можеш да избягаш от другите хора и да прекарваш времето си сам.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за април 2024

Стрелец

Вашата собствена щедрост е причината да сте винаги депресирани. Винаги имате склонност да давате и давате, дори когато вече нямате за себе си. Вашата собствена безкористност допринася за склонността ви да ставате нещастни, защото щастието на другите хора е по-важно за вас от вашето собствено. От време на време трябва да сте малко егоисти.

Козирог

Винаги искате всичко да върви по план. Това е най-големият ви капан и това е причината често да изпадате в много разочарование и депресия. Винаги искате нещата да се развият така, както сте си представяли, дори когато обстоятелствата са извън вашия контрол. Винаги, когато нещата се объркат, изпадате в паника и не знаете какво да правите.

Водолей

Вие сте неразбрани. Случи се. Вие сте зодия Водолей. Имате ум, който работи на дълги разстояния, които са извън обсега на други хора. И това е причината да сте винаги в депресия. Мразиш, че хората никога не те разбират, само защото си по-умен от тях.

Риба

Осъзнаваш, че понякога трябва да представиш своя собствена, по-мека версия на обществеността, защото би било грубо винаги да действаш така, както искаш. Но това също е причината за вашата депресия. Мразиш да трябва да действаш. Мразите, когато сте принудени да бъдете някой, който не сте, и това ви натъжава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама