Ето какво трябва да знаете за зодия Овен


Ето какво трябва да знаете за зодия Овен
Снимка: iStock/Guliver

През периода 21 март до 20 април се раждат едни от най-честните хора- тези, от  зодия Овен. Познавам много хора, чиито рождени дни попадат в този период от време. Ето моят собствен списък на това, което усещам като Овен. Не се колебайте да коментирате, да се съгласите или не с мен, ако вие сами сте Овен!

1. Овните са хора, които се радват да бъдат независими. Те предпочитат да се променят и да растат като личност, защото гледат на живота оптимистично.

2. Представителите на зодия Овен са известни с това, че са честни същества. Въпреки че няма да бъдат прекалено груби, те се стремят да защитят своите приятели и семейства. Овните са добри любовници, приятели, братя и сестри.

3. Овенът обича да дава на другите, но има проблеми с приемането на комплименти или подаръци. Не че Овните са неблагодарни, а по-скоро никога не очакват да им се даде нещо. Те са изключително трудолюбиви и всичко, което имат, са спечелили с работа.

4. Овенът може да бъде чувствителен и приема нещата много навътре. Представителите на този знак мислят, анализират и надхвърлят сценарии многократно. Причината за това е, защото обичат да мислят под всички ъгли на проблема или ситуацията, преди да стигнат до заключение.

5. Овенът се чувства най-комфортно, когато е наясно, че между вас има силна връзка. Тогава той премахва стените, които е построил и се разкрива пред вас.

6. Овенът е посветен на своята кариера и / или работа. Те се ангажират с работата и са супер амбициозни. Често те търсят подобрения в себе си, за да се представят по-добре на работа, но не успяват да осъзнаят, че вече се справят отлично.

ТЕЗИ ЗОДИИ СА ДУШАТА НА КОМПАНИЯТА

7. Овенът първо ще нарани себе си, преди да нарани умишлено друг човек. Те наистина се грижат дълбоко за отношенията си, но не изказват това често. Те знаят в сърцето си, че биха били там за своите близки, каквото и да стане.

8. Повече пъти  Овенът може да бъде сбъркан с екстровертен тип личност, когато в действителност те са доста тихи и спокойни. Някои Овни са отворени и могат да се справят със своята срамежливост, докато други са затворени в себе си.

9. Овенът е силно интелигентен. Това се вижда от всички и те му се възхищават.

10. Представителите на тази зодия никога няма да забравят как сте ги накарали да се чувстват  - дали много добре или зле- никога няма да го забравят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама