Тези ЗОДИИ са душата на компанията


Тези ЗОДИИ са душата на компанията
Снимка: iStock/Guliver

Някои зодиакални знаци твърдо знаят, че чувството за хумор е тяхната крепост. Толкова, че не се страхуват да се шегуват дори в най-трудните и противоречиви ситуации. И го правят много успешно.

Нещо повече, те се опитват да разгледат всичко, което им се случва през призмата на чувството си за хумор. Това значително улеснява живота, въпреки че предизвиква известно недоумение от страна на тези, в чийто живот смехът заема много по-малко място. Вижте кои са най-забавните зодиакални значи

Везни

Везните много ценят лекотата на общуване, а смехът и шегите просто им помагат да гледат на живота по-леко. Освен това Везните добре знаят, че шегата, казана в точното време, може да предотврати появата на конфликт. Да, това изисква бърза реакция и находчивост, но Везните никога не са имали проблем с това. Така че е забавно, лесно и интересно с тях. Може би дори е твърде лесно - Везните веднага се опитват да сведат всяка неприятна тема за себе си, като шега.

Стрелец

Ведростта на Стрелец е известна на всички. А хуморът му е малко груб, остър, но много оригинален. Стрелецът не се страхува да се шегува по теми, които другите се страхуват да повдигнат. Те обичат да разказват забавни истории от живота си. Освен това Стрелецът е привлечен от сцената и славата, така че кариерата на професионален комик или стендъп комик не им се струва нещо странно и невъзможно.

Риби

Хуморът на Риби е необичаен. Те добре осъзнават, че своевременно разказаната забавна история за живота им помага да се направи правилното впечатление на събеседника. Всичките им смешни истории обаче носят много рационално ядро. Риби е един от малкото представители на зодиакалните знаци, които могат да превърнат хумора в инструмент за влияние върху другите. Чрез сатира или ирония, но те могат и го правят много добре.

ЗОДИИТЕ, ЧИИТО МИСЛИ ВИНАГИ СА ИЗПИСАНИ НА ЛИЦЕТО

Дева

Девите са добре запознати с теорията за хумора - те познават основите на композицията, основните принципи за изграждане на история и как правилно да задържат вниманието на публиката. Освен това те знаят как да накарат конкретен човек да се смее. И ако си поставят тази цел - те със сигурност ще я постигнат. И все пак съществува пряка зависимост между интелигентността и чувството за хумор, и Девите много добре съчетават двете неща.

Близнаци

Основните комици сред знаците на зодиака. Близнаците се шегуват на всяка тема. Нещо повече, те дори не се интересуват дали другите ги разбират или не. Хората често смятат шегите им за странни. Те обаче изобщо не са изненадани или обидени от необходимостта понякога да обясняват шегите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама