Ето кое животно подхожда най-много на зодията ви


Ето кое животно подхожда най-много на зодията ви
Снимка: iStock

Проучвания показват, че съзнателно или не, ние хората избираме домашни любимци, които отразяват нашите физически характеристики, а те приемат аспекти от личността на собственика си.

Днес ви представяме кои домашни любимци са най-подходящи за всеки зодиакален знак?

Овен - Свиня

Високото ниво на интелигентност на прасето означава, че то ще стане отегчено и потенциално разрушително, когато не му се даде достатъчно активност и социално взаимодействие. Като цяло са малко упорити и чувствителни. Собственикът трябва да спечели връзката си чрез много положителни стимули, особено с награди. Същото важи и за Овен. Огненият знак ще уважава и ще се отнася към упорития характер и ненаситните апетити на този домашен любимец.

Вижте още: Тези зодии ще се къпят в пари до средата на октомври 2023

Телец – Куче

Телците очакват радикални нива на лоялност и обич от всеки в живота си. Нуждата на кучето от храна, любов, грижа, похвала и обич е в съответствие с хората, родени под знака на бика, чиято йерархия на нуждите е много сходна.

Близнаци – Рог на животно

Близнаците са забележителни повече с изключителния си интелект, отколкото с грижовната си сила. Склонен към забрава и неизбежни актове на изчезване, светът е по-добро място, когато изберат неодушевен предмет пред топлокръвно създание за компания.

Рак – Сукуленти

Ракът понася загубата по-тежко от всяка друга зодия, затова е най-добре хората от тази зодия да намерят растение с голям шанс за оцеляване. Много видове сукуленти имат остри листа или шипове отвън, които отразяват отбранителните стратегии на този кардинален воден знак. Тези хора обичат силно и се уморяват лесно, така че е най-добре да запазят силите си за междуличностни отношения и да се насладят на предимствата на сукулентите, които красят стаята.

Лъв – Котка

Както котката, така и лъвът се смятат за полубогове въпреки огромните доказателства за противното.

Дева – Коза

Подобно на Девите, Козите изискват много лично пространство и са еднакво любопитни и интелигентни. Девата, която мрази да бъде изоставена и се страхува да бъде избрана последна, може да се държи по подобен начин като козата. Освен това Девите са придирчиви към хранителните си навици, а Козите предпочитат да ядат храна, която не е мръсна или изпусната на земята.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 25 и вижте КЪСМЕТА си за октомври 2023

Везни – Папагал

Везните харесват домашните любимци да са красиви и пищни, а клетките им позлатени, което прави птицата идеален спътник и допълнение към дома за този кардинален въздушен знак. Амазонските папагали се учат бързо, умеят да имитират, точно както Везните са социално влиятелни същества, които разбират силата на отразяването на тона, стила и темперамента, когато искат да впечтляват

Скорпион – Змия

Няма по-зъл или неразбран знак от Скорпиона и няма по-драматизирано влечуго от змията. В зависимост от това кого питате, и знакът, и змията са синоними на зло. Въпреки това, за запознатите, общото между двете е, че са свързани с прераждането, точно както змията хвърля кожата си, за да живее, така и Скорпионът трябва да хвърли тежката си покривка, за да стане това, което има потенциала да бъде.

Стрелец – Кон

Стрелецът е в съответствие с мита за кентавъра, наполовина човек, наполовина кон и превъзхождащ по форма и функция всеки друг. Свободолюбивите стрелци ще оценят и ще се съобразят с този факт: конете, които днес смятаме за „диви“, всъщност са диви коне, чиито предци са избягали от плен.

Козирог – Пиле

Като кардинален земен знак, Козирогът иска да стигне докрай и да има осезаема полза. За Козирог това ще означава снасяне на яйца и всякаква друго осезаема полза от животното.

Водолей – Пор

Логиката тук е проста: Водолеите са най-големите странници на зодиака, няма по-странен домашен любимец от поровете. Подобно на водолеите, поровете са най-активни призори и здрач и са склонни да се затрупват с безполезни малки неща, както тази зодия трупа ненужни емоции.

Вижте още: Зодиите с нова любов през октомври 2023

Риби – Заек

Зъбите на заека никога не спират да растат, както сърцето на Риби никога не спира да се надява. Заек, лишен от игри и социализация, често става разрушителен. По същия начин Рибите са привързани любовници и опасни бивши.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама