Ето кои са любителите на клюките сред зодиакалните знаци


Ето кои са любителите на клюките сред зодиакалните знаци
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора не само не могат да пазят тайни, те нарочно ги разпространяват, защото това им харесва. За тях клюките са начин на живот, затова трябва да внимавате на кой какво споделяте. Вижте кои са зодиакалните знаци, които са най-големите любители на клюките:

Близнаци

Общителните и приказливи Близнаци са в състояние да разкрият нечия чужда тайна, просто поради неприкосновеността й. Те знаят със сигурност, че най-добрият начин да привлекат вниманието на хората е да им кажат нещо интересно. Така чужди тайни, поверени веднъж на Близнаците, излизат на повърхността. Те правят това не от злоба, а просто от желание да станат център на внимание и да си спечелят приятели или просто да развеселят колегите по време на обедната почивка на работа. Близнаците обичат да клюкарстват и това е.

Риби

Рибите винаги се интересуват от най-малките детайли, като внимателно запомнят тайните на непознатите. Просто се наслаждават приятно, те преразказват всички подробности от личния живот на човека, който им ги е споделил. Тези хора моментално разкриват тайни, разпространявайки информацията много бързо сред голям кръг от хора. Струва си да помислите няколко пъти, преди да поверите на Риби нещо важно и свещено. Рибите не са в състояние да затворят устата си, така че бъдете внимателни с тях.

„Когато получих работа, колегите ми веднага ме предупредиха за един служител, който обича да клюкарства. Не им вярвах, но след известно време се убедих, че е по-добре да заобиколя тази жена, която беше зодия Риби.“Ирина, 36 г.

Дева

Девите винаги се опитват да подчертаят собствените си достойнства и предимства, понякога използвайте другите. Разкривайки не толкова розовите тайна на хората, този знак се опитва да се утвърди и да изпъкне. Добрите клюки за Девата са просто добър начин да подчертаят собственото си превъзходство, леко омаловажавайки другите. Така че внимавайте какво споделяте с представителите на тази зодия. Ако имате проблеми и затруднения, по-добре си замълчете.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЧЕСТО ИМАТ КОШМАРИ

Овен

Овенът не обича толкова много клюките, въпреки че често неволно се превръща в основното устройство за предаване на гореща информация. Това той сякаш прави неволно, но всъщност не е случайно, поради директния характер на Овена. В разговор с хората този знак често първо се изразява и едва след това анализира казаното. Така Овенът става основният човек, предаващ на останалите свежи клюки. Между другото, Овенът е готов да използва информация, за да елиминира врага, за да спечели кариера или някакво състезание.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама