Зодиите, които често имат кошмари


Зодиите, които често имат кошмари
Снимка: Thinkstock

Всички хора понякога имат кошмари. Просто се случва - това не е зло знамение или проява на подсъзнателно желание. Нещо нормално е и всеки знак от зодиака понякога сънува ужасни сънища. Освен това, това, което за някои ще изглежда като кошмар, за друг ще бъде просто неприятен сън, който леко разваля настроението. И не става въпрос за психологическата стабилност, а за страха на всеки човек. В тази статия ще ви представим зодиите, които най-често имат кошмари, както и какви са най-големите им страхове, свързани със сънищата.

Везни

Кошмарите, които сънуват Везните, може да се сравняват само с тези на Фреди Кругер. Затова не обичат да говорят за тях. Уви, Везните имат добро въображение. Нямате представа какво може да се случи в сънищата им...

Овен

Най-лошите кошмари на Овните са свързани с безсила. Сънища, в които те не могат да поправят нищо и където са просто безпомощни жертви. Вторият вариант, не по-малко плашещ, е насилието в сънищата им. В кошмарите им всички бариери изчезват и това понякога им оставя дълбок белег.

Близнаци

Близнаците се страхуват от болка и всичко, което е свързано с нея. И неспособността да се движат или да се защитават ги побърква, дори и това да е само в сънищата им. Затова най-лошият им кошмар е да са вързани и някакъв маниак да им показва хирургически инструменти, които той скоро ще използва върху тях.

ЗОДИИТЕ, КОИТО НЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ СЕРИОЗНА ВРЪЗКА

Рак

Основните кошмари на Раците са свързани с прекъсване на взаимоотношенията. По някаква причина - измяна, конфликт или дори злополука с трагичен изход. Обичайните кошмари не плашат този, който сам е в състояние да превърне живота си в кошмар, каквито са Раците.

Дева

Болести, наранявания, мръсотия, разстройство - всичко това може да побърка Девите, дори и когато сънуват, защото за тях това е истински кошмар, макар да не е реално. И тогава срещу тях играе богатото им въображение и фундаментални знания. Самият мозък изгражда най-лошия кошмар.

Телец

Този знак е най-изплашен от класическите кошмари. Сънища, в които се създават най-неудобни условия и много препятствия. Те се страхуват дори не от самия кошмар, а от неговата предистория и от самата атмосферата. И точно когато ситуацията влезе в активна фаза - те веднага се събуждат.

Стрелец

Всеки сън, в който Стрелците са вързани или заключени, автоматично се превръща в кошмар за тях. Всичко друго няма значение, но неспособността да се измъкнат е наистина плашеща.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама