Ето кои са най-съблазнителните зодии


Ето кои са най-съблазнителните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Според астролозите, има някои зодиакални знаци, които привличат противоположния пол като магнит.

Ето кои зодии са в списъка на най-съблазнителните:

Скорпион

Жените от тази зодия са много харизматични, решителни са и не на последно място много съблазнителни. Те въздействат на мъжете предимно с тези свои качества. Тези жени привличат противоположния пол със своята непредсказуемост. Страстта, с която са прочути дамите от зодия Скорпион и която не се страхуват да покажат, омагьосва мъжете. Те са родени актриси, особено в леглото.

Вижте още: Защо жената Дева е толкова изключителна и уникална

Везни

Жената от зодия Везни е една изключително мистериозна жена. Дори и най-срамежливата дама може да завърти главата на мъже и то само с поглед и красива усмивка. Тези дами се славят като истински съблазнителки, защото знаят своята цена, обичат себе си, грижат се външния си вид, а и са много общителни.

Близнаци

Жените Близнаци определено са сред най-съблазнителните зодии за мъжете. Те са загадъчни, много симпатични, дръзки, игриви, позитивни, искрени и поради всичко това – ужасно съблазнителни. Но те са и опасни, особено ако решите да си играете с тях – много внимавайте! Те няма да се оставят да бъдат разигравани, защото знаят цената си!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама