Ето коя е най-успешната зодия според астролозите


Ето коя е най-успешната зодия според астролозите
Снимка: iStock

Казват, че за да успеем в живота, трябва упорит труд. Това определено е така, но не е единствената предпоставка, за да стигнем до набелязаните върховете в кариерата и личния живот.

Вижте още: Тази зодия ще забогатее през пролетта на 2023

Всеки има поне един познат, на когото всичко му се случва с лекота, сякаш една невидима сила му помага. Астролозите дават отговор на този феномен и той се намира в нашата астрална карта. Или по-просто казано - на някои хора звездите са предначертали път с далеч по-малко препятствия, отколкото на останалите хора.

Днес ви представяме зодиакалния знак, при който успехите в живота идват с лекота. Става въпрос за зодия Водолей.

"Водолеите обикновено са много интересни хора, тъй като един от техните планетарни съуправители е Уран", обяснява един от най-добрите астролози - Лесли Хейл. Той допълва: "Освен че е управляван съвместно от Уран, Сатурн е другият планетарен управител - той е свързан с упорит труд и дисциплина, които могат да допринесат много за постигане на успех."

Други важни качества в астралната карта на Водолея са издръжливостта и способността му да преодолява предизвикателствата и да надхвърля това, което се очаква от него, дори ако това означава, че трябва да наруши няколко правила по пътя, което играе голяма роля за успеха.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама