Финансов хороскоп за всяка зодия за декември 2023


Финансов хороскоп за всяка зодия за  декември 2023
Снимка: iStock

Вижте какво са подготвили звездите за вашата зодия  във финансов план за месец декември 2023.

Овен

Очаквайте големи непланирани разходи. Въпреки всичките ви усилия да спестите пари, ще има моменти, когато няма да успеете. Възможно е бизнес партньорство с представители на зодия Везни да ви донесе допълнителни приходи. Важно е да вървите напред рамо до рамо само с тези, на които можете да се доверите. Това е идеално време за творческа работа, вземане на важни и нестандартни решения. Сега най-важното е да имате търпение, издръжливост и да не бързате. Това важи особено за втората половина на месеца.

Телец

Финансовото ви положение през декември е много несигурно. За Венера периодът на растеж ще приключи в началото на месеца, така че Телецът ще започне да губи сили. Още в първите дни на месеца се опитайте да свършите всички най-важни неща, не оставяйте нищо за края на годината. Можете да похарчите част от парите за себе си, за обновяване на гардероба си, за подаръци за Нова година, но е по-добре да го направите преди 13-ти, защото тогава започва периодът на ретрограден Меркурий. Ако сте женен, партньорът ви може да използва парите ви неефективно. Същото важи и за бизнес партньорства, където има трудности при оценката на финансовите аспекти. Препоръчва се важните финансови решения да се отложат за края на месеца, за да се постигне по-голяма стабилност в тази сфера.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 4-8 декември 2023

Близнаци

Астролозите препоръчват да спрете да говорите за плановете си с непознати. Този съвет ще бъде важен поради ретроградния Меркурий. Астролозите силно съветват да запазите независимостта във всичко. Ако трябва да похарчите много пари, тогава е по-добре да го направите сами, без съвети на други хора. Чуждото мнение може да обърка Близнаците и да ги лиши от финансово щастие. Вашият опит за повишение през декември ще бъде отложен. През следващия месец обаче ще имате възможност да спечелите прилични пари, като се занимавате с това, което ви е било хоби.

Рак

През декември ще можете да спечелите значителна сума пари, но същевременно ще имате разходи. Изглежда, че въпреки усилията ви, нямате пари за дългоочакваните малки неща, за които сте мечтали. Бъдете по-рационални в управлението на финансите си. Планирайте всичко за новогодишните празници предварително. През декември не трябва да има признаци на риск или приключения. В края на годината определено не можете да се доверите на интуицията си.

Лъв

Лъвовете ще продължат да се радват на финансово щастие въпреки влошената позиция на Меркурий и Венера. Комуникацията със скъпи хора ще ви помогне. В края на годината представителите на този знак ще успеят да разрешат много проблеми и да увеличат доходите, да получат нова мотивация и да инвестират пари правилно. Всичко това ще стане възможно, ако не паднете духом и се отпуснете. Възможни са жилищни разходи, които да решат в средата на месеца.

Дева

Финансовият късмет ще продължи да се усмихва на Девите, но само до 12 декември, защото тогава започва периодът на ретрограден Меркурий, който ще повлияе много на живота им. До 13.12. имате възможност да спечелите значителни суми пари. Ще можете да се справите с монотонни и трудни работни и творчески задачи, но е по-добре да направите всичко това преди 13 декември. Астролозите съветват Девите да инвестират пари в саморазвитие и нови умения. Също така е полезно да помислите за здравето си.

Везни

На 4.12. Венера, главният покровител на Везни, започва своя път под егидата на Скорпион, така че представителите на този знак ще изпитат спад на щастието, енергията и силата. Първите дни от месеца можете да посветите на активна работа и пазаруване или да ги посветите на смяна на средата. Най-важното е, че най-неотложните финансови и работни въпроси не остават без внимание. В края на годината може да не им останат сили. Женените Везни може да почувстват, че партньорът им харчи несправедливо общия бюджет.

Скорпион

Напълно възможно е през декември на Скорпионите да им се наложи да похарчат солидна сума – за подарък или за себе си, за къща. Някои разходи ще бъдат неочаквани, така че е по-добре да бъдете изключително внимателни. Това ще ви помогне да избегнете загубата на пари. По-добре сега първо да се заемете с паричните въпроси – докато Меркурий е все още силен. От друга страна, Скорпионите ще бъдат подпомогнати от Марс, тяхната основна планета, през декември. В края на месеца финансовото състояние ще се подобри.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 4-10 декември 2023

Стрелец

За представителите на този знак декември ще бъде доста продуктивен, но и предизвикателен период. Астролозите съветват Стрелците да не поемат излишни рискове и да не влагат пари и усилия в съмнителни проекти. Началото на месеца ще бъде много светло. Ще успеете да преодолеете всички трудности по пътя към успеха и да станете финансово по-независими. Важно е да обмислите добре финансовите си планове и да внимавате при разпределението на средствата, особено ако имате големи амбиции и планове.

Козирог

Декември е изключително необичаен и труден период, в който е по-добре Козирозите да се съсредоточат върху задълженията и работата си. Ще трябва да работите повече и да правите важни покупки. Всеки, който търси работа, трябва да се грижи за външния си вид. В края на месеца мотивацията може да напусне Козирозите, така че е по-добре да си поставите нови цели за следващата година в началото на декември. Имате възможност да печелите благодарение на влиятелни приятели. Възможно е Скорпионът да ви помогне да получите по-изгодна бизнес оферта, която ще е актуална през първата половина на месеца.

Водолей

Като цяло декември е благоприятен за финансовата активност на Водолеите. На 4.12. и 13.12. ги чака  енергийно преструктуриране. Енергията на планетите Венера и Меркурий ще стане по-малко креативна, така че около тези дати е по-добре да не харчите пари без да мислите и да не давате пари назаем на никого.

Риби

В началото на месеца ще успеете да спечелите достатъчно пари. Парите могат да дойдат от чужбина или чрез сътрудничество с чуждестранна компания. След 13.12. идва време, неподходящо за пазаруване, всякакви финансови операции и смяна на средата. Следователно подготовката за новогодишните празници ще трябва да се направи преди 13. Средата на месеца е благоприятен период за по-лесна работа. Всеки ден ще ви бъде все по-трудно да впечатлите шефовете или бизнес партньорите си. Основното нещо е да се справите добре в началото на месеца. Въпреки наближаващите празници, трябва да продължите да работите и да не мечтаете за новогодишно чудо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама