Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 4- 10 декември 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 4- 10 декември 2023
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 4 до 10 декември 2023.

Овен - понеделник, 4 октомври

Овни, в първия понеделник на декември месец Вселената ви съдейства за реализацията на всички планове, които сте направили.

Телец - четвъртък, 7 декември

Телци, в четвъртък късметът ви най-накрая ще се развърже и ще излезете от задънената улица, в която беше попаднал животът ви.

Вижте още: Зодиите, които ще получат предложение за брак през декември

Близнаци - събота, 9 декември

Близнаци, едно голямо бреме, което тежеше на плещите ви, ще падне. Сега, когато проблемите ви са зад гърба ви, можете да мечтаете смело за новите върхове, които да покорите.

Рак - вторник, 5 декември

Една любов ще започне да разцъфтява. Това е началото на една приказка, за която дълго време мечтаехте. Ще имате изключително романтичен ден. Заслужавате истинска любов и ще я получите.

Лъв - понеделник, 4 декември

Лъвове, в понеделник звездите са на вашата страна и имотен въпрос ще се разреши във ваша полза. Много възможно е да посрещнете началото на годината в ново жилище.

Дева - сряда, 6 декември

Вие знаете, че половинката ви е човекът, с когото искате да създадете семейство, но сега Вселената ви приканва да проведете един дълго отлаган разговор.

Везни - петък, 8 декември

Насрочете всичките си важни срещи за този ден, защото сега е моментът, в който никой няма да е в състояние да ви откаже нищо.

Вижте още: Тези зодии са много влюбени, но в себе си

Скорпион - четвъртък, 7 декември

В четвъртък звездите ще ви приканят да се откажете от всичко, което ви пречи и обезсърчава. Намерете силата в себе си и вървете смело към целите си. Също така имайте предвид, че ще имате по-голям успех във всичко, ако проявявате малко повече доброта и топлота към другите хора.

Стрелец - вторник, 5 декември

Приемайте съвет от хора, за които знаете, че ги е грижа за вас. Ще излезете от заплетена ситуация, която дълго време ви мъчеше.

Козирог - понеделник, 4 декември

Козирози на 4-ти декември ще почувствате необходимите сили за ново начало и определено трябва да се възползвате от това.

Водолей - неделя, 10 декември

Денят ще е подходящ да си дадете малка почивка и да помислите за целите в живота, към които трябва да вървите. Късметът ви се развързва.

Риби - сряда, 6 декември

През този ден ще бъде важно да обърнете специално внимание на всичко, което е неотложно в живота ви. Също така времето ще е благоприятно за пазаруване и запознанства с нови хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама