Тези зодии са много влюбени, но в себе си


Тези зодии са много влюбени, но в себе си
Снимка: Istock

Астролозите, казват че има няколко зодии, които се характеризират с огромно его, освен това се отличават със своята арогантност. Днес ви представяме зодиите, които изпитват силна любов към себе си:

Близнаци

Близнаците смятат, че имат "интелектуално превъзходство", вярвайки, че са по-умни от хората около тях. Те трябва да се погрижат активно да слушат другите по време на разговора, като се противопоставят на желанието да пропуснат диалога.

Вижте още: Край на проблемите: Тези зодии теглят щастливата карта през декември

Лъв

Астролозите твърдят, че Лъвът обича да бъде център на внимание и се радва на възхищението и вниманието на околните. Той иска да бъде признат за лидер, така че егото му може да му попречи. За да го укроти, този знак трябва да работи върху канализирането на самочувствието си с баланс.

Вижте още: 5 причини защо жените Стрелец са наистина необикновени

Козирог

Според астролозите Козирогът е друга егоцентрична и амбициозна зодия. Въпреки че техният стремеж е възхитителен, могат да бъдат "безмилостни" по пътя си към успеха. Козирозите трябва да внимават да не дават приоритет на собствените си постижения за сметка на личните си отношения с другите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама