5 причини защо жената Стрелец е наистина необикновена


5 причини защо жената Стрелец е наистина необикновена
Снимка: iStock

Според астрологията, ако сте родени между 22 ноември и 21 декември, вие сте Стрелец. Стрелецът е символизиран съвсем буквално – с лък и стрела. Знаете ли, че тези слънчеви знаци се считат за кентавър - наполовина човек, наполовина кон?

В астрологията Стрелецът се управлява от Юпитер - планетата на късмета, богатството, философията и истината. Като огнен знак, Стрелецът е много интензивен и екстровертен. Хората, родени под това съзвездие, са ентусиазирани от живота и се забавляват, адаптивни и гъвкави са, но и доста небрежни. Спокойно можем да кажем, че са свободни духове в търсене на знания, които трудно понасят рутината или сивото ежедневие. А ето и какво прави жената Стрелец толкова специална и необикновена.

Вижте още: Последната седмица на ноември изправя тези 3 зодии пред предизвикателства

1. Отворена е към света

Жената Стрелец е дружелюбна с всички, дарява на хората своята светлина и положителна енергия. Тя постоянно търси нови възможности и нови приятели, стреми се към всичко, от което може да научи нова информация.

2. Обича да философства

"Каква е целта ти?", "Защо сме тук?"... Тя обича да мисли дълбоко за нейните лични ценности и качества. Изпада във философски настроения и обича да споделя идеите си с вас.

3. Избягва да изглежда слаба и ранима

Стрелците са по-чувствителни, отколкото признават. Тя никога няма да изглежда слаба, защото вярва, че е достатъчно силна, за да премине през трудни периоди - и обикновено е права.

4. Безразсъдна е на моменти

Да, Стрелците определено могат да бъдат безразсъдни с техните решения, породени от емоции. Те обичат адреналина и екстремните преживявания, така че бъдете готови.

5. Може да бъде много потайна

Стрелците винаги са в движение и рядко споделят с другите какво се случва в живота им. Тази жена не се опитва да скрие нищо, а просто не вижда смисъл постоянно да информира другите. И без това не приема прекалено лично чуждото мнение за нея най-важно е нейното.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама