Зли гении: Най-големите манипулатори на зодиака


Зли гении: Най-големите манипулатори на зодиака
Снимка: iStock

Според астрологията някои знаци са особено умели да играят психологически игри с хората около тях. Те използват своите манипулативни сили за личен напредък, победа или просто за да гарантират, че контролират нещата. Тези зодии са "пристрастени" към адреналина. Смятат се за гении и обичат да занимават умовете си с планиране и интриги.

Вижте още: Луд късмет очаква тези зодии през 2024

Скорпион

Що се отнася до психологическите игри, Скорпионите са абсолютно първи в списъка и всичко, което правят, е добре обмислено и целенасочено. Те са интензивни хора, които винаги знаят следващата си стъпка и постоянно измислят нови стратегии и планове, за да постигнат целите си по-лесно и по-бързо. Те са много манипулативни и не се въздържат да използват някого, ако трябва да постигнат това, което са си поставили за цел, независимо дали става дума за професионален, или личен живот.

Телец

На второ място по манипулации са Телците. Представителите на този знак не използват тактиката си, за да напредват в живота, а за да открият какви са хората около тях и да „разберат“ намеренията им. Преди да се обърне към вас, Телецът ще проучи как се справяте с различни ситуации, въз основа на което ще прецени дали иска да сте близо до него или не.

Вижте още: Телец ли? Ето това са истинските чревоугодници на зодиака

Лъв

Подобно на Скорпионите, Лъвовете играят психологически игри, за да използват хората около себе си, за да постигнат целите си. Те ще се свържат с вас, когато имате нужда от тях и неусетно ще ви накарат да свършите много работа за тях. Разбира се, те няма да го направят директно, първо ще ви въвлекат в историята си и вероятно ще почувствате, че работите за общото благо или че трудът ви ще се отплати.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама