Телец ли? Ето това са истинските чревоугодници на зодиака


Телец ли? Ето това са истинските чревоугодници на зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас има своя собствена дефиниция за щастие и хедонизъм в живота. Според астрологията представителите на някои зодии са истински гастрономи и любители на добрата храна и вкусните напитки.

Вижте още: Тези зодии трябва да внимават, в края на ноември ги грози предателство

Дева

Ако светът работеше според строгите правила на Девата, щеше да е идеален. Но когато нещата не вървят по техните стандарти, тогава търсят утеха в добрата храна. Девите обаче не ядат какво ли не – дори готвенето им е усъвършенствано. Когато яде, яде със стил.

Водолей

Когато ядат, Водолеите го правят в знак на бунт. Ако някой им каже, че трябва да отслабнат, те упорито започват да ядат, защото не ги интересува чуждото „глупаво“ мнение. Въпреки това, опитвайки се да наранят другите, те нараняват себе си. Ако не друго, те се наслаждават на страхотния вкус на храната и възможността да покажат на другите, че мнението им няма значение за тях.

Риби

Рибите обичат да преяждат и го правят с голяма радост. Нито си "изяждат емоциите", нито имат желание да наранят някого. Те просто се наслаждават на яденето – във всеки смисъл. Е, ако искате да зарадвате Рибите в живота си, пригответе им любимите им ястия. Те ще ви обичат завинаги!

Вижте още: Новата 2024 носи огромни промени в живота на родените на тези дати

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама