Хороскоп за тази седмица, 27 ноември - 3 декември


Хороскоп за тази седмица, 27 ноември - 3 декември
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии в периода 27 ноември - 3 декември.

Овен

Настъпва период за придобиване на нови знания и скок в професионално развитие. През следващите дни е по-добре да избягвате шумни компании, това няма да ви донесе нищо друго освен умора. Сега интуицията ви ще подсказва правилните решения, дори в ситуации повече от необичайни, вие с точност ще отгатвате правилната линия на действие.  Прекарвайте повече време с близките си.

Телец

Телци, през тази седмица оставете старите проблеми и се съсредоточете върху свежи идеи. Не поглеждай назад, бремето на миналото тегли към дъното. Ще са ви нужни много самообладание и търпение, но можете да постигнете значителни успехи. Възможни са проблеми в отношенията с любимите хора. Използвайте почивните дни, за да си създадете приятни емоции, като преживеете моменти на взаимност и споделеност.

Близнаци

През тази седмица ще има изобилие от информация, от която ще е необходимо да се наблегне на основното и да се изтласка второстепенното на заден план. Кариерата ви върви нагоре, ще ви бъде предложено участие в печеливш проект или нова високоплатена позиция. Работата ще носи печалба и удоволствие. Все пак не забравяйте за личния си живот. Срещи, пътувания, разходки с любим човек - това е пътят към хармонията и щастието.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 27 ноември- 3 декември 2023

Рак

През тази седмица, преди да приемете важна оферта, трябва да обмислите всичко и да не се заблуждавате с красиви обещания. Проверете добре фактите. До сряда е препоръчително да не предприемате драстични действия. В четвъртък плановете ви може да се провалят. Опитайте се да не влизате в конфликти без нужда. В петък ситуацията вероятно ще се промени драматично, съмнението в способностите ви ще изчезне.

Лъв

През тази седмица ще сте на гребена на вълната и в светлината на прожекторите. Дори клюките ще ви правят зашеметяваща реклама. Сега ще сте изключително общителни и чаровни, ще попаднете във вихрушка от нови срещи и запознанства. В личния си живот не трябва да сте прекалено капризни и да търсите недостатъци в партньора ви. През почивните дни можете да се отпуснете и да се забавлявате от сърце.

Дева

През тази седмица оставете всичките си амбиции и се опитайте да бъдете смирени. Първо да направите онези неща, които са важни за вас, в противен случай може да се увлечете да решавате проблемите на други хора. Работата заплашва да ви отнеме твърде много време. Не забравяйте за вашия дом, поставянето на нещата в ред и създаването на комфорт в него също е от значение.

Везни

Везни, през тази седмица все още ще преследвате късмета си, а Съдбата ще ви даде възможност да го хванете. Вашето доверие и креативност ще постигнат завидни висоти. Опитайте се да разширите социалния си кръг и пред вас ще се отворят нови възможности с много примамливи перспективи. Просто трябва да контролирате емоциите си и да не вземате прибързани решения. Четвъртък и събота ще са щастливите ви дни.

Скорпион

През тази седмица се съсредоточете върху работата. Оставете настрана съмненията и личните терзания настрана. Сега е моментът да се погрижите за кариерата си. Опитайте се да бъдете по-търпеливи към незначителните недостатъци на другите, в противен случай постоянното ви придирчивост за дреболии може да се обърне срещу вас. В петък приятелите ще ви помогнат да се справите с някои проблеми. Обуздайте желанието си да промените всичко на всяка цена.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 27 ноември - 1 декември 2023

Стрелец

През тази седмица ще имате нужда от максимална концентрация в работата. Ще имате шанс за сериозни постижения с дългосрочни позитиви. В личен план ще се чувствате щастливи и обичани. Бъдете свободни да реализирате мечтите и фантазиите си. В същото време се опитайте да останете реалисти и да не надценявате силите и възможностите си. Почивните дни изпълнете с романтика.

Козирог

Тази седмица е време, в което да преразгледате и по възможност да конкретизирате плановете си. Изпълнението на съкровено желание е доста вероятно и то ще стане без много усилия от ваша страна. Резултатите от вашите дейности обещават да бъдат видими и значими. Не пренебрегвайте възможността да създадете нови запознанства, те обещават да ви открият нови хоризонти за вас. Ще бъдете изпълнени със сила и енергия за нови любовни подвизи.

Водолей

Това е седмица, в която ще може да се огледате за нова работа. Във вторник всеки риск или приключение ще ви доведе до разочарование. Сряда е ден на компромиси, така че е по-добре да не влизате в конфликт с никого. Сега е време да покажете, че на вас може да се разчита. Проявете дружелюбност и толерантност в спорна ситуация. Уикендът обещава да бъде много романтичен.

Риби

Седмицата ще бъде динамична и наситена с различни събития. Вие сте готови за новото. Още от понеделник си струва да започнете да изпълнявате планираното, дори ако не сте имали време да го обмислите до края. Споделете доброто си настроение с другите и можете да създадете нови приятелства. В професията и в любовта ще покорите нови върхове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама