Финансов хороскоп за втората половина на март


Финансов хороскоп за втората половина на март
Снимка: iStock/Guliver

Съветите на астролозите ще ви помогнат да стабилизирате финансовото си състояние и да успеете в работата и бизнеса. Ето какъв е финансовият хороскоп за втората половина на месец март.

Овен

Овните трябва да се настроят за успех и изпълнение на желанията им. Те може спокойно да заложат на скъпи придобивки, да инвестират в нов бизнес или в придобиването на нови знания. 

Телец

Периодът обещава да бъде изключително продуктивен за Телеца. Просто представителите на този знак трябва да вярват в себе си и да не се страхуват от изпитанията.

Близнаци

Близнаците не трябва да забравят, че всичко на този свят следва определени закони, които не могат да бъдат заобиколени. Колкото по-често мислим за нещо добро, толкова по-голяма е вероятността то да се случи. 

ЗА КАКВО СИ СТРУВА ДА ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ СИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Рак

Раците обичат позитивните хора. Силата на позитивното мислене им помага да привлекат това, което искат. Периодът е подходящ за скъпи покупки.

Лъв

Лъвовете може да преживеят лек творчески ступор и някои от тях ще са в лошо настроение. Астролозите съветват да похарчите малко пари за забавления и срещи с приятели на интересни места.

Дева

Най-лошият финансов враг за Девите през този период е мързелът и апатията. Съветът към тях е да приемат предложения за командировки и необичайни задачи.

Везни

Очаква се Везните да имат голям финансов късмет. Тези от тях, които са ангажирани в областта на компютърните технологии и науката, ще имат най-голям успех. Добре е преизчислят наличните си финанси и да оценят текущата ситуация.

Скорпион

Енергията на Скорпионите ще бъде в застой. Благоприятно ще им се отрази покупката на нови дрехи.

5 ЗОДИИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СМЕНЯТ РАБОТАТА СИ ПРЕЗ МАРТ

Стрелец

Всички проблеми в живота на Стрелеца ще започнат да изчезнат. Очаква се подобрение във финансите.

Козирог

След възможния финансов успех Козирозите може да имат нови врагове и недоброжелатели, които ще се окажат изключително сериозни. 

Водолей

Водолеите ще се радват на финансов успех, но само ако успеят да се отърват от негативните си мисли. Време е да спрете да си казвате „не мога“.

Риби

За Рибите това е идеалният момент за придобиване на нови знания, смяна на работа и вземане на важни финансови решения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама