Финансова съвместимост в брака според зодията


Финансова съвместимост в брака според зодията
Снимка: iStock

Според астролозите финансовият ни успех зависи от това кой е около нас. Когато избираме партньор в живота си, е необходимо да вземем предвид не само любовната, но и финансовата си съвместимост според зодията.

Овен

Овенът е добре да си партнира със знаците на въздушната стихия и особено с Водолея. Везните също могат да му донесат финансов късмет, но той трябва да се пази от Скорпиона.

Телец

Телецът има финансова съвместимост с Водолей или Скорпион. Съюзът с тези знаци може да му донесе невероятен паричен късмет.

Близнаци

Близнаците ще привлекат парите в живота си в партньорство с Лъв. В това отношение за тях подходящи партньори са Козирог, Телец, Дева и Стрелец.

Вижте още: Тези 3 зодии ще намерят нова работа до края на май 2024

Рак

За да забогатеят Раците трябва да се обвържат с Лъв, Овен или Стрелец, които да ги амбицират и да им обяснят защо в този материален свят финансите са много важни!

Лъв

Лъвовете ще бъдат богати единствено, ако се обвържат с Близнаци. Тази двойка има невероятен късмет с парите. Везни, Водолей, Козирог, Дева и Телец също са подходящи за щастлив и комфортен брак.

Дева

Девите се нуждаят от подкрепата на Скорпионите. Ако за повечето знаци Скорпионите са напълно несъвместими по отношение на парите, то в този случай те ще изиграят главната роля.

Везни

Везните носят късмет с парите на почти всички зодии. Представителите на този знак привличат парични потоци към своите сродни души, но те самите винаги са без пари. Единственият, който може да помогне на представителите на този знак, е Стрелец.

Скорпион

Със Скорпионите всичко е сложно: те отклоняват пари от почти всички знаци! Единствените, които няма да бъдат съсипани от съюз със Скорпиони, са Козирог, Телец и Дева.

Вижте още: Тези 3 зодии напълно се променят, когато са влюбят

Стрелец

Стрелецът ще има късмет с парите, ако е с Водолей или Везни. Ако създаде семейство с един от тези знаци, богатият живот му е гарантиран.

Козирог

Козирогът е знак, върху чието финансово благополучие никой не може да повлияе. Но в това отношение Стрелец, Овен или Лъв са най-подходящи партньори за него.

Водолей

По-добре е Водолеят да сключи брак с представители на стихията на огъня: Стрелец, Овен или Лъв.

Риби

Козирози, Дева или Телец могат да помогнат на Рибите във финансово отношение, тъй като те не боравят добре с пари.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама