Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия ЛЪВ


Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия ЛЪВ
Снимка: iStock

ЛЪВ: Аз желая

Приветствам вашия прайд, лъвове и лъвици, и нека желанията ви се сбъднат! Вие добре познавате силата на любовта и сте наясно колко жертви трябва да направи човек, за да отвори сърцето си. Помните ли Аслан (чието име означава „лъв“ на турски), който се пожертва за Нарния? Тази година вие усещате много осезаемо темата за жертвата, тъй като Сатурн – велик педагог и майстор на ремонтите, се е захванал да внесе съществени промени във вашия дом на връзките и партньорствата. Това включва в общи линии всички важни за вас хора, житейски и професионални партньори, както и всички договорни отношения. Впрочем, тук попадат също враговете ви и онези, които дръзват да ви се противопоставят.

Взирате се изпитателно във всеки един, който докосне сърцето ви, за да разберете дали е достоен за вашата компания. Освен Сатурн във вашия дом на отношенията влиза и ретроградният Меркурий (13 – 25 януари), който може да върне в живота ви някой бивш/ бивша.

През тази година при вас се наблюдава интересна комбинация. Юпитер, както скоро ще разберете, благославя дома на интимността, тантра и сексуалността, докато Сатурн снове в дома на връзките. 2022-ра планира да пробуди сърцето ви със символизма на всички събрани в нея двойки (връзки) и с нумерологията на 6 (сърцето – органът, който асоциираме с Лъв). Пригответе се за напрегната година!

Квадратурата на Уран и Сатурн, която ни преследваше през 2021, продължава и през 2022 с пик около септември – октомври. Във вашия случай предизвикателствата са в дома на кариерата и взаимоотношенията. Както виждате, тази година на преден план непрекъснато изплува темата за партньорите и важните за вас хора. Може би ще имате проблем с партньор или шеф на работното място. Житейският или професионалният ви партньор може да отправи някакво предизвикателство, свързано с кариерата ви, или да не гледа с вашите очи на общите ви проекти. Уран пътува във вашия дом на кариерата още от 2018-а и ще остане там до 2026-а. Това се случва веднъж на 84 години. В този период можете да внесете революционни промени в професионалния си живот, но и да преживеете множество възходи и спадове. Важно е да мислите разчупено, творчески и да поемате пресметнати рискове, да работите с по-млади хора и да прилагате технологии и нови подходи. Сатурн в дома на взаимоотношенията обаче е заклет традиционалист и се съпротивлява на промените и революциите. Що се отнася до ситуацията в кариерата ви, изпитвате остра нужда да скочите в нещо ново, но житейският или професионалният ви партньор не е съгласен.

Юпитер ще прекара периодите от януари до май и от октомври до декември в дома на сексуалността, инвестициите, продукциите, смъртта и магията, а между май и октомври – в дома на пътешествията и образованието. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама