Годишен хороскоп за 2024 за зодия ДЕВА


Годишен хороскоп за 2024 за зодия ДЕВА
Снимка: iStock

Годината изглежда прогресивна за Девите, но в началото на 2024 въпросите, свързани с кариерата, ще ви измъчват поради несигурност породена от комплексното въздействие на Южния възел. Нещата ще започнат да си идват на мястото постепенно благодарение на подкрепата на Меркурий.

Вижте още: Тези 3 зодии трябва да работят върху самочувствието си през 2024 година

КАРИЕРА

Сатурн ще присъства в шести дом през цялата година, а влиянието на Слънцето и Марс върху десети дом в началото на годината ще създаде благоприятни ситуации в кариерата за Девите. Успехите в работата ви ще са големи благодарение на благословиите на господаря Сатурн. Първата половина на годината ще получите достатъчно възможности да покажете своите умения и талант. През март и април, когато Марс заедно със Сатурн ще транзитират във вашия шести дом, може да имате известни спънки на работното място, но те бързо ще преминат. Трябва да бъдете внимателни и да не се замесвате в интриги.

Вижте още: Тези зодии ще получат голяма изненада до края на 2023

Периодът от април до май ще ви благоприятства и ще имате шанс да подобрите работата си, но през юни отново трябва да внимавате. Не споделяйте плановете си с никого от колегите си. Вашите тайни трябва да останат скрити, в противен случай някой ще се възползва неправомерно от тях.

Финансовата ситуация ще бъде пълна с възходи и падения.

ЛЮБОВ

Деви, през 2024 година трябва да контролирате думите си и да говорите обмислено. Проявяването на разбиране към половинката ви ще бъде от ваша полза. Възможно е да възникнат недоразумения, водещи до спорове. Средата на годината ще бъде изпитание за любовните ви отношения, но към края на годината може да се радвате на нови успехи и надежди в романтичния си живот. През втората половина на годината може дори да направите стъпка с половинката си към брак, започвайки нова фаза на отношенията си, която ще ви изпълни с щастие.

Необвързаните ще имат шанса да срещнат сродната си душа през втората половина на годината. Ключово за личното ви щастие през 2024 година е да не бъдете толкова критични и да отворите сърцето си.

ЩАСТЛИВИ ЦВЕТОВЕ

годишен хороскоп

Късметлийският цвят за хората родени под знака Дева е наситено зелено. Той се счита за символ на щастие и просперитет. Носенето на тъмносиньо ще ви донесе хармония и любов през 2024 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама