Годишен любовен хороскоп за 2020


Годишен любовен хороскоп за 2020
Снимка: istock/ Guliver

Овен

В любовта започва нов период, който ще бъде наситен с активни дейности и промени. Може да се каже, че всички усилия, които сте положили през изминалата 2019 година, едва сега ще дадат резултати. Някои Овни ще се решат на важни стъпки като сключване на брак или създаване на семейство, докато други ще вземат решение, че трябва да продължат самостоятелно живота си. Всички тези промени ще бъдат повлияни от инвестициите, които сте в направили в любовен план през 2019.

Телец

Телците ще трябва да научат важен урок – всяко действие има своето равно по сила противодействие. Ако се опитвате твърде силно да задържите любимия човек до вас, то вероятността той да се отдръпне е много по-голяма. Започнете да оставяте нещата да се случват, не насилвайте събитията и ще успеете да намерите баланса в любовния си живот.

Близнаци

Във връзките си ще се наложи да проявявате повече толерантност и търпение. Искате да демонстрирате всичките си качества и положителни страни, но това може да отблъсне половинката или евентуалните бъдещи партньори. През пролетта ще ви завладее нов трепет, но той по-скоро ще има духовен характер. Дори и романсът да не се превърне в нещо сериозно, тази връзка ще остави положителна следа в личната ви 2020 година.

Рак

С бързи темпове Раците ще съумеят да се мобилизират и да решат много от своите проблеми, а от юни нататък ви чака и завидно финансово благополучие. През 2020 ще имате по-малко моменти за самоанализ и лично време, така че ще трябва да се борите със зъби и нокти, за да откриете спокойствието, от което се нуждаете. Въпреки това, социалното раздвижване ще ви даде нова перспектива.

Лъв

За съжаление, 2020 година няма да е вашата в любовен аспект. Непрекъснато ще съществува опасност да бъдете измамени и в един момент ще осъзнаете, че „спите с едно отворено око”. Като цяло, всичко в емоционален план ще бъде нестабилно: ту ще бъдете безумно влюбени, ту разочаровани. Трудно ще ви бъде да „пуснете гарда” и да се насладите на спокойни моменти с половинката. Трябва да си дадете сметка дали си струва цялото това напрежение.

Дева

Ще научите много за себе си през тази година, ще станете по-мъдри и по-креативни. Не е изключено да се научите да плавате по течението, без да мислите непрестанно за всички лоши неща, които могат да се случат, ако изпуснете контрола. Девите, които вече са обвързани, през тази година ще планират да имат дете или ще станат родители.

Везни

Новата година няма да е лесна за вас в любовен план, но пък ще ви научи на търпение и спокойствие, както и повече духовна енергия, за да посрещнете обстоятелствата. Ще имате различни периоди на емоционални вихрушки, през които дори може да се стигне до развод. Но ако успеете да преминете тези изпитания, на есенния хоризонт ви чака хармония.

Скорпион

Сигурност и емоционална стабилност ще бележи любовната година на Скорпионите. Те най-накрая ще се научат как да пускат хората до душата си, как да споделят и дори как да молят за помощ. Това ще бъде високо оценено от партньора, който досега се е чудил какво се върти в главата на Скорпиона.

Стрелец

Новата година ще бъде съпроводена от вероятни усложнения в отношенията ви с човека до вас, които може да доведат до известно отчуждение помежду ви. Опитайте се да преодолеете тези препятствия с помощта на приятели и роднини – само така ще успеете да преминете през бурните събития на 2020 година.

Козирог

Сами може да стоварите неприятности на главата си, ако повярвате на любовни обещания от хора, които не познавате особено добре. Не се доверявайте и не бъдете лекомислени, особено ако от скоро сте на гребена на любовта. През втората половина на годината призраци на бивши гаджета ще се появят в живота ви.

Водолей

Най-накрая ще усетите вътрешната сигурност, която търсихте. Това ще ви помогне да отворите очите си за нови хора около вас. Още през първите месеци на 2020 година ще срещнете човек, с който общуването ще внесе духовен подем в живота ви, ще ви окрили и може би за първи път ще изпитате платонична любов.

Риби

Дори и да не сте във връзка към този момент, едва ли ще останете сами дълго време, тъй като през настъпващата година ще бъдете едни от най-търсените хора за компания. Примамливи предложения, нови запознанства и приключения ще навлязат в живота ви през пролетта. Към края на годината ще стане известно дали наскоро започналите отношения ще се превърнат в хубав спомен, или пък ще прераснат в нещо по-сериозно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама