Месечен хороскоп за януари 2020


Месечен хороскоп за януари 2020
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво очаква всяка зодия през първия месец на 2020 година.

Овен

Началото на Новата година ще ви подскаже, че е настанало време за самореализация. Помислете дали да не продължите образованието си или да не повишите квалификацията си. Януари ще ви даде изключително много възможности в това отношение и би било безразсъдно да не ги използвате. Дава ви се златен шанс да бъдете нещо много повече от това, което сте в момента. В края на месеца ще трябва да се мобилизирате, за да съхраните важни за вас лични отношения. Притесненията ви може да ви накарат да прибегнете към алкохола. Това само ще усложни ситуацията. Придържайте се към здравия разум.

Телец

Началото на 2020 ще ви дари с много мъдрост. Вашите прозрения ще ви водят по верния път. Януари ще бъде силно начало за представителите на знака. Инвестирайте активно своята енергия и идеи, за да заложите процеса на успеха през цялата година. Сега е важно да опазите личния си живот от външни намеси. Внимавайте да не се свържете с човек, който може да се възползва от вас. Задайте си въпроса какво давате и какво получавате, за да не се въвлечете в неравностойна връзка. Освен това не се подавайте на настойчивите молби на бивш партньор да се съберете отново. В последните дни на месеца късметът ще е на ваша страна заради ваши предишни заслуги към дадени хора.

Близнаци

Новата година ще ви завари в позиция, в която може да си позволите много повече, отколкото предполагате. Ще имате възможности за развитие и мероприятия, в които да изпъкнете. Сега е моментът да се борите за по-високо място в работата. Случайно събитие ще отвори пътя пред вас за кариерно издигане. След първоначалния тласък ще трябва да запретнете ръкави и да докажете, че сте достойни за шанса, който ви е даден. Съдбата няма да ви сблъска с нищо, с което не може да се справите. Вярвайте в себе си безрезервно.

Рак

Началото на Новата година ще изисква от вас да сте по-внимателни във всичко, което правите, но най-вече в работата. Януари ще ви посрещне с нелеки задачи. Именно тогава от вас ще се изисква да сте по-старателни в служебните си отношения. Крайният резултат ще зависи от вашето спокойствие, разсъдливост и дисциплина. Добре претеглените решения и душевното равновесие ще ви помогнат да изкачите нелекия път към върха. Това е добро време да започнете по-здравословен начин на живот или поне подготовка за него. Не се обвинявайте при първоначален неуспех. Правете малки крачки.

Лъв

Началото на годината ще започне с добри новини. В семейството ви ще цари хармония. Сега ще може да осъществите много от вашите стари замисли. През януари ще ви се предостави възможност да поправите това, което не е работило преди, да поправите и някои стари грешки. Ще се разреши и проблем, който до момента сте считали за безнадежден. Втората половина на месеца посветете на здравето си. Важно е да бъдете по-внимателни и отговорни към него. Разгледайте графика си и помислете къде бихте могли да отделите време за повече движение или спортуване, което ще е съобразено с възможностите ви.

Дева

Предстои ви година, изпълнена с предизвикателства. През първите дни на януари може да се отдадете на заслужена почивка, но тя не трябва да продължава прекалено дълго. Може да направите плавен преход, като увеличавате натовареността си с всеки изминал ден. В края на месеца вече трябва да сте в перфектна форма. Предстои ви малък изпит, който ще преминете успешно, но все пак не разчитайте единствено на късмета си. Помислете дали не е време да повишите квалификацията си. Колкото и да сте добри, със сигурност можете да надградите още - включете това в плановете си.

Везни

Очаква ви една истински добра година. Ще постигнете повече, отколкото можете да си представите, но нищо от това, което получите, няма да ви се даде лесно. Затова пък резултатите ще са трайни. Януари е важният старт за всички представители на знака. Успехът ви ще зависи от това доколко сте способни да проявите адаптивност. Бъдете готови във всеки един момент да се настроите за различни по вида си дейности.

Скорпион

Новата година започва с истински предизвикателства за вас. Обстоятелствата ще са изненадващи и трудно предвидими. През януари е добре да сте нащрек, за да не пропуснете важни моменти, от които ще зависи служебното ви развитие. Водете си точни записки и не изпускайте срокове за довършване на задачите. В средата на месеца животът ще ви срещне с важен човек. Не се старайте да изглеждате перфектни на всяка цена. Най-важното е да бъдете видени в истинската си светлина.

Стрелец

Годината започва щастливо. През януари ще има какво да научите. Готовността ви да учите и да се развивате сега ще е от решаващо значение. Връщането към ученето, освен че ще е полезно за работата ви, ще се отрази и благоприятно върху личния ви живот. В средата на месеца ще имате възможност да се запознаете с много нови хора. Изберете онези от тях, които ви стимулират да се развивате, а не ви дърпат назад!

Козирог

Очаква ви година, която ще запомните. Със сигурност няма да ви е скучно и дълго време ще си спомняте приключенията, които ще ви оставят незабравими спомени. Хубаво е да си повтаряте, че хубавото не се дава лесно. Януари ще стовари на главата ви сериозни препятствия и предизвикателства. Вашата работа е да затворите очи и да се втурнете напред. Просто няма да имате друг изход.

Водолей

Това е година, в която да затвърдите постигнатото и надграждате, но с бавна стъпка. В този смисъл не очаквайте особени събития. Януари ще протече леко и безболезнено. Няма да усетите как ще се изнижат дните. Ако ви предстоят важни семейни събития или събирания, отбележете това в календара си. Рискувате да пропуснете нечий празник. Поне единият уикенд посветете само на себе си. Подарете си 1-2 дни уединение, в които да подредите мислите си.

Риби

През този месец е добре да обърнете повече внимание на подготовката. Очакват ви смели начинания и е добре да знаете какво точно ще се иска от вас. Отделете повече време на самоусъвършенстването. Много е важно да сте спокойни и уверени в себе си. Не се страхувайте да поправяте грешки, дори това да означава лека крачка назад. С малко усилия много бързо ще наваксате загубеното време. Заетостта ви не означава, че не трябва да си давате време за почивка. Редовно си осигурявайте откъсване от работния процес на тихо и красиво място.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама