Големият месечен хороскоп за март 2023


Големият месечен хороскоп за март 2023
Снимка: iStock

Овен

Този месец ще ви дари със самочувствие, което ще се отрази положително на почти всички сфери от живота им. Конфликтите с ръководството обаче трябва да се избягват, ако не искате да влошите позицията си в работата. Също така се препоръчва да не давате пари назаем и да правите големи финансови транзакции. През втората половина на месеца ви очакват успехи в личния живот. Това е чудесен месец за сключване на брак или отправяне на предложение към любимия човек.

Телец

През този месец ви очакват много приятни срещи с околните. Ще бъдете забавни, остроумни и общителни събеседници, което ще помогне за подобряване на вашите позиции у дома и в работата. Необвързаните представители на знака ще преживеят незабравими романтични моменти. Във финансов аспект е препоръчително да бъдете разумни. В средата на месеца ви очакват извънредни разходи и е добре да сте подготвени за тях. Не забравяйте, че вашият успех, както в личния живот, така и в работата, зависи от способността да правите компромиси.

Близнаци

През този месец ще се заемете с лекота и с най-трудните проекти и никакви препятствия няма да ви спрат по пътя към успеха. Очаква ви сериозно развитие в кариерата. Ако имате желание за промяна на вида дейност или месторабота, тогава март ще бъде подходящият месец за осъществяването на тези намерения. Освен това началото на пролетта е идеалното време за обучение или стартиране на собствен бизнес. В личния живот се препоръчва да не вземате прибързани решения под влияние на негативни емоции.

Вижте още: На тези 3 зодии ще им върви във всичко през март 2023

Рак

През този месец ще сте способни да усетите болката на околните и чуждите неволи. Може би ще има желание да помагате повече на другите или да се включите в благотворителна дейност. Препоръчително е да избягвате конфликти, особено ако те са провокирани от ваши недоброжелатели. В работата или ученето ще трябва да положите усилия. Финансовите дела ще се подобрят постепенно с напредването на дните. В края на месеца ще може да се поздравите със сериозен успех, който ще ви гарантира спокойствие през следващите месеци.

Лъв

Успехът ви през март ще зависи от това колко бързо и точно ще отговорят на новите предизвикателства. Препоръчително е този месец да се съсредоточите върху едно нещо. Не бързайте да се отказвате, ако нещо не се получи. Малките грешки ще могат лесно да се поправят.  Самотните представители на знака ги очаква ново запознанство, а вече влюбените - пътуване и романтика. В  края на месеца ще бъдете зарадвани от неочаквани доходи. Похарчете парите с мисъл.

Дева

През този месец ще можете да довършите много висящи дела. Ще бъдете отворени за диалог, което ще се отрази положително на работата и личния ви живот. Най-добре е да бъдете по-фокусирани върху случващото се в дома или семейството им. Това обаче няма да ви попречи да постигнете нови финансови успехи в кариерата, защото се очаква увеличение на доходите. Ще бъде добре за психиката ви да се заемете с ново хоби с началото на пролетта. Това ще помогне за облекчаване на стреса и поддържане на психическото ви здраве.

Везни

През този месец обърнете повече внимание на работата си, показвайки професионални качества. Опитайте се да рационализирате делата си в началото на пролетта. В средата на периода положете повече сили за хармонизиране на отношенията с партньора ви. Самостоятелните представители на знака не бива да губят надежда, че всичко ще се случи по най-добрия начин за тях. Краят на месеца ще ви изненада с много приятни събития.

Вижте още: Ако сте родени през месец МАРТ, разберете какво ви очаква през 2023

Скорпион

Месецът ще бъде пълен с позитивизъм, романтика и надежда. Ще бъдете изпълнени с желание да се докажете в различни области. Но все пак част от времето ще трябва да се посветите на нуждите на близки или деца. Някои представители на знака ги очаква попълнение в семейството. В личния си живот отделяйте повече време на любимия човек. Особено трудно ще бъде за тези представители на знака, които поддържат връзка от разстояние. Не се подавайте на изкушения.

Стрелец

През този месец започва нов период в живота ви. Сега е време да се погрижите за себе си и да отстоявате позициите си. Вероятно няма да ви е лесно и всичко, от което ще се нуждаете е сила. В средата на периода ви очаква приятна изненада от страна на партньора ви. Бъдете сигурни, че неговите чувства са много по-силни от това, което виждате. В края на март обърнете повече внимание на децата. Подходете приятелски към проблемите и не прибягвайте до наказания.

Козирог

Това е месец, който ще ви зарадва с различни събития. Някои от вас може да променят вида на дейност, други да започнат таен роман. Трети ги очакват сериозни финансови успехи. Със сигурност ви очакват нови запознанства и възможности. Най-важното е да вземате правилните решения и да прекарвате време с хора, които наистина ви правят щастливи. В края на месеца отделете няколко дни за почивка, по време на която да се разтоварите психически.

Водолей

Това е месец, в който да се замислите как може да подобрите финансовото си състояние. Може би е време да смените работата си или да потърсите нови средства за печалба. В средата на месеца отделете повече време за общуване с близки и приятели. Тези, които вече имат връзка, ще могат да добавят повече ярки цветове към личния си живот. На самотните представители на знака се препоръчва да се вгледат по-отблизо в недостатъците си. Може би трябва да сте по-отворени към другите.

Риби 

През този месец ще трябва да се справите с въпроси, свързани с дома и семейството. С подкрепата на близки или родители ще можете успешно да преодолеете сериозни препятствия, така че не се страхувайте да помолите за помощ. През първия месец на пролетта се препоръчва да отделите време за забавления и любими хобита. Отделете време да посетите нови места - има голяма вероятност да срещнете любовта по време на почивката си. Финансовата ситуация през март обещава да бъде стабилна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама