Големият месечен хороскоп за октомври 2021


Големият месечен хороскоп за октомври 2021
Снимка: iStock

Овен

През този месец пътувайте колкото се може повече. Това ще ви разсее от тъжните есенни мисли. Освен това имате нужда от разнообразие, нови впечатления и смяна на обстановката. Някои представители на знака може да сменят местоживеенето. Периодът ще е богат на събития, свързани с промяна на начина на живот. Не се колебайте да действате смело. Всичко, което е различно, ще ви бъде от полза. В края на месеца може да бъдете помолени да се включите в интересно начинание. Вашето участие може да ви гарантира развитието на успешно и дълготрайно сътрудничество.

Телец

През този месец обърнете повече внимание на личните отношения. Колкото и да сме успешни в професионален план, няма щастие, ако не се разбирате с любимите си хора. Това е месец, в който да преосмислите старите истини. Няма нищо лошо в това да промените приоритетите си. В средата на месеца трябва да помислите как да балансирате свободното си време и служебните ангажименти. Ако сте поели извънредни отговорности, сега е моментът да помислите как да се отървете от тях. Месецът е подходящ и за кратка почивка. Използвайте фантазията си, за да прекарате няколко романтични и вълшебни дни със семейството си.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ОКТОМВРИ 2021

Близнаци

През октомври ви очакват непланирани събития. Някои от тях може да бъдат свързани с извънредни покупки. Разходите ви ще се повишат, но не бързайте да се отчайвате. Ако става въпрос за пари, вложени в образование - трябва да се радвате, че имате такъв хубав повод за развитие. Търсенето на допълни средства може да допринесе за развитието ви в друга област. Очакват ви нови възможности, които ще ви предоставят шанса да се запознаете с много нови хора и да създадете ценни връзки. В здравословно отношение се опитайте да подобрите хранителните си привички и да се отървете от вредните навици.

Рак

През този месец ще разберете, че ваше решение от преди месеци е било погрешно. Вече берете някои от горчивите плодове на необмислени постъпки. Разбира се, не всичко е загубено, но трябва да проявите воля и неуморно да търсите решение за създалата се ситуация. От голямо значение ще е психическата ви нагласа. Опитайте се да бъдете оптимисти и да виждате изход и решение във всяка ситуация. Възможно е да понесете някои критики, но се старайте да не им обръщате внимание. В здравословно отношение намерете повече време за разходки сред природата. Това ще възвърне баланса ви и ще ви дари с нови идеи.

Лъв

През този месец се опитайте да промените правилата. Някои от тях, макар и проверени, вече не действат така добре, както би ви се искало. Ако има нужда от промяна в семейството, не правете нищо, без да сте го обсъдили с половинката си. В този период неприятните разговори може да започнат дори от един неприятен поглед. Това е време, в което да сте максимално толерантни и добронамерени. Необвързаните представители на знака ще имат много срещи и романтични приключение. Помнете, че това не може да продължава вечно и рано или късно ще трябва да направите своя избор.

Дева

Това е месец, в който ще проличи вашето израстване. Променили сте се много през последните месеци и който не го е разбрал или видял, сега вече ще е наясно. Може да има хора, на които това да не им хареса, но най-важното е вие да сте доволни от себе си. Щом се развивате и това не вредни на никого - може да продължавате в същия дух. В средата на месеца може да се почувствате уморени и претоварени. Това е моментът да се отдадете на изкуство или на кратка СПА почивка. А защо не и на двете!

Везни

През този месец се погрижете за себе си. Време е да свалите летвата и да помислете как да ви се случват по-приятни неща в живота. Това може да означава, че ще трябва да се разделите с някое от задълженията си. Но помнете, че здравето не се връща, а спокойствието е безценно. Бъдете добри към себе си и така ще бъдете по-добри и полезни за другите. В края на месеца помислете за кратка почивка. Просто заминете някой от уикендите извън града сред природата. Това ще ви е достатъчно.

Скорпион

През октомври изненадите ще валят една след друга. Малко от плановете ви ще се случат точно по начина, по който сте си го представяли. Това не бива да ви отчайва. Помислете си за разнообразието, което тази стихийност ще внесе във всекидневието ви. Самостоятелните представители на знака ще преживеят разтърсваща любовна авантюра. Обвързаните също ще имат своите изкушения. Само съвестта ви може да ви подскаже как да действате, но не забравяйте, че всичко има своите последици. 

НАЙ-ВАЖНИЯТ УРОК ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ ЗА ОКТОМВРИ

Стрелец

През този месец ще се решите на важна стъпка. Обмисляте я отдавна и едва ли нещо може да ви спре. Все пак, ако има и съвсем мъничка доза съмнение, помислете добре дали сте обмислили всички аспекти на ситуацията. В средата на месеца ви очаква сериозна промяна в професионален план. Ако се чувствате прегорели, няма нищо лошо в това да помислите за по-дълга почивка или дори смяна на сферата на дейност. В личен план не ви очакват никакви сътресения. Може да се насладите на живота ви такъв, какъвто е.

Козирог

През октомври не се втурвайте към всяка нова идея, която ви се стори интересна. Добре е да съсредоточите вниманието си само на 1-2 от тях. В противен случай ще разпилеете енергията си и нищо от замисленото няма да се осъществи по начина, по който сте си го представяли. Средата на месеца е време за семейството. Не пренебрегвайте интересите на децата. Обърнете повече внимание на техните нужди, тревоги и нещата, които ги правят щастливи. Бъдете онази част от живота им, която ще си спомнят с добро. 

Водолей

Това е месец на промени и нови впечатления. Очакват ви сериозни първи стъпки. Ще придобиете повече самостоятелност, но и повече отговорности. Всичко това много скоро ще започне да ви носи първите позитиви и ще се уверите, че усилията са си заслужавали. В средата на периода е добро време за повече общуване. Не забравяйте приятелите си. Ако имате време, помислете и за повишаването на квалификацията ви. Сега няма да има нещо, което да ви попречи да се развивате. Това зависи само от вас и желанието ви да се превърнете в по-добрата версия на себе си. 

Риби

През този месец ще трябва да мобилизирате всичките си сили. Очакват ви много предизвикателства и никое от тях не може да бъде отложено. Просто затворете очи, поемете дълбоко въздух и се втурнете към задачите. В личен план няма за какво да се притеснявате, затова не си измисляйте несъществуващи проблеми. Ще бъдете в добра здравословна форма, но не прекалявайте с физическото натоварване. От вас зависи да превърнете месеца в двигател на Вашия успех занапред. Действайте уверено и със самочувствие и всичко ще се получи по-добре, отколкото сте очаквали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама