Най-важният урок за всяка зодия през октомври


Най-важният урок за всяка зодия през октомври
Снимка: iStock

Овен

Въпреки че се грижите за своите близки повече от всичко друго, не можете да допуснете вашите собствени нужди да паднат „извън борда”. Няма да можете да бъдете там за другите, ако не се грижите за себе си.

Телец

Ще трябва да се научите да живеете в настоящето, особено когато е толкова несигурно и тревожно. Спрете да се опитвате да правите планове за месеци наред.

Близнаци

Разберете, че хората понякога имат нужда просто от слушател, някой на чието рамо да поплачат и не винаги се нуждаят от съвет или рицар в бляскави доспехи.

Рак

Ако ви е трудно да се отпуснете и да се насладите на момента, не сте сами. Понякога е адски трудно да натиснете бутон "пауза" в ума си, но не спирайте да опитвате и спрете да се тревожите.

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, КОИТО СА СПОКОЙНИ ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ

Лъв

Не е нужно да се втурвате в нещо, с което не сте готови да се сблъскате. Разрешено е да правите „бебешки стъпки”. Позволено ви е да се движите бавно, така че се възползвайте.

Дева

Миналото ви не ви определя. Не определя и какво ще има в бъдещето. Ако положите усилия, тогава идните дни ще бъдат светли. Можете да постигнете мечтите си, но първо трябва да започнете да вярвате в себе си.

Везни

През октомври ще трябва да се отпуснете. Вярвайки, че подходящият партньор, правилната работа, правилният път ще се появят, когато е време.

Скорпион

Трябва да започнете да гледате по-реалистично на това, което можете и не можете да направите. Големите мечти трябва да са „подплатени” от стабилни планове.

Стрелец

Разберете кое е нещото, което ви кара да се чувствате живи и го последвайте.

Козирог

Вие сте забавили зрелостта твърде дълго. Време е да поемете отговорност за своите грешки и действия, да застанете зад думите си.

Водолей

Простете на себе си и спрете да премисляте всички различни начини, по които е можело да реагирате.

Риби

Имате склонност да носите по „няколко дини под мишница”. Намалете малко темпото и се насладете на живота си повече.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама