Това са НАЙ-добрите домакини сред зодиите


Това са НАЙ-добрите домакини сред зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Звездите влияят не само върху характера на човек, но и върху неговите способности. А жените, родени под определени знаци на зодиака, могат да станат идеални любовници и домакини. Както показва практиката, тези жени са по-предразположени към домакински дела от други. И интересното е, че тези дами обикновено принадлежат към определени зодиакални знаци.

Козирог

По правило Козирозите не се смятат за отлични любовници и пазители на огнището. Реалността обаче показва, че в по-голямата си част жените, родени под този зодиакален знак, са напълно способни да комбинират натоварен график с домакински дела. Разбира се, те никога няма да променят кариерата си до способността да управляват собствената си кухня.

Телец

Представителите на този зодиакален знак са надеждни домакини, любящи съпруги и майки. И тъй като спокойствието и хармонията в семейството са важни компоненти на щастливия живот за тях, в името на това огнище те дори са готови да посещават майсторски класове и обучения, само за да се научат как да готвят безупречно и много вкусно за близките си хора.

Лъв

Въпреки лудата любов към социалния живот, жената Лъв винаги оставя място за семейния живот в графика си. Въпреки факта, че дамите от тази зодия е имат възможност да наемат домакиня и да ѝ дадат цялата отговорност за готвене и почистване, те никога няма да направят това. Предвид факта, че представителката на тази зодия счита себе си за номер едно не само на работа, но и у дома, готвенето за нея е още един прекрасен начин да докаже на другите своите собствени умения.

Дева

Девата е много кокетна и в нейния дом всичко трябва да блести. С една дума, представителката на тази зодия е максималистка и затова тя винаги е напълно отдадена на всяко занимание, дори и да  чисти или готви. Всичко ще бъде направено перфектно.

ТОВА СА НАЙ-СПОКОЙНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Скорпион

Жената Скорпион не обича да отделя време за готвене и почистване. Тя обаче винаги е най-добрата във всичко. Представителката на тази зодия се бори да се справи перфектно с всичко. Освен това почистването за нея е антистресова дейност. С негова помощ жените от зодия Скорпион не само изхвърлят боклука от къщата, но и освобождават главите си от излишни потискащи мисли.

Рак

Що се отнася до типичните представители на Рака, те не могат да си представят живота без удобството на дома. Те са готови да създават комфорт ден и нощ, като избърсват праха от стъклените рафтове и прекарват време в кухнята, създавайки ястия по традиционни семейни рецепти. Домът за жената Рак е храм. За нея той винаги трябва да е удобен и топъл. Затова тя полага всички усилия да изпълни малките си желания.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама