Големият месечен хороскоп за септември 2021


Големият месечен хороскоп за септември 2021
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В началото на месеца ще ви бъде трудно да избегнете съмненията, които ще имате в собствените ви възможности. Сега е важно да не чакате подкрепа, а да се опитате да овладеете сами ситуацията. Всъщност имате достатъчно сили, знания и енергия, за да се справите с всичко. Втората половина на септември ще бъде изключително благоприятна по отношение на семейните отношения. Много разногласия ще останат в миналото. Ще съумеете да намирате решения, които всеки харесва. Последните дни на месеца намерете време за себе си и вашите лични предпочитания.

Телец

Това е месец, в който ще трябва да работите усилено. Ще трябва да се положат много усилия, за да бъдат постигнати целите ви. Не се разколебавайте от бавните резултати. Втората половина на месеца е много по-подходяща за важни начинания. Тогава ще може да предприемете стъпки към това да променяте живота си към по-добро. В личен план най-добре изчакайте и не бързайте с развоя на нещата. Има още аспекти от отношенията ви с любимия човек, които трябва да преминат проверката на времето.

Близнаци

Новият месец ще започне с грижи, изпитания и житейски уроци. Важното е, че около вас има хора, на които можете да разчитате. Не се колебайте да се свържете с тях, когато имате нужда. В началото на месеца се опитайте да анализирате всичко, което се случва. Понякога ще бъде полезно да запишете заключенията си - по-късно те ще ви помогнат да сверите часовника си. През втората половина на месеца ще трябва да действате бързо. Очакват ви много приятни срещи. Ще имате нови познанства и възможност да общувате с хора, които напоследък ви липсват.

Рак

Работата, бизнесът и обучението са областите, които ще изискват специално внимание през септември. Ще трябва бързо да се ориентирате в ситуацията, да действате и да вземате решения. Отношенията с другите ще претърпят някои промени. Не бързайте да съдите никого, но и не позволявайте критика или манипулация върху вас самите. С повече търпение нещата ще се развият по начина, по който желаете. В края на месеца не предприемайте излишни рискове. Тогава ви очаква и приятна изненада от страна на любимия човек. Не подценявайте силата на семейството.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ ИМАТ МНОГО ПАРИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Лъв

През този месец прекалената енергичност в работата ви по-скоро ще ви създаде проблеми, отколкото да ви е от полза. Сега нямате нужда от нови предизвикателства на работното място. Най-добре не предизвиквайте съдбата. Средата на месеца е добър период за необвързаните представители на знака да потърсят своята половинка.  Не се спирайте пред нищо в търсенето на любовта. Пътувайте, посещавайте непознати места, за да внесете свежа струя въздух в живота си. Последните дни на периода са подходящи за анализ на финансовото състояние и планиране на бюджета.

Дева

През този месец няма да ви е скучно, тъй като непредвидени събития ще изникват едно след друго. Много е важно да бъдете предпазливи в първите дни на периода. Пазете се от финансови спекулации и мошеници. Не носете големи суми пари в себе си, както и скъпи вещи. Средата на месеца може да ви подведе с невярна информация. Не бързайте да взимате решения, без да сте проверили всички факти и обстоятелства. Последните дни на периода ще ви донесат желаното спокойствие. Подарете си повече пътувания в тихи и спокойни места. 

Везни

През този месец на хоризонта ще се появят изкусителни бизнес възможности, които няма да ви е лесно да подминете. В продължение на няколко дни ще се наложи да съчетавате приятното с полезното и е напълно възможно това да доведе до чувство за изтощение. В средата на месеца направете така, че да си откраднете няколко дни пълноценна почивка. Не предприемайте промени в личен план, защото това ще ви изтощи допълнително. Връзката ви е спокойна и това не винаги означава, че е скучно. Наслаждавайте се на това, което имате, то никак не е малко.

Скорпион

Това е месец, в който ще може да се погрижите за себе си. Намалете работното темпо, никой не очаква героични постъпки от вас. Най-подходящото време за почивка е в средата на месеца. В личен план ви очакват приятни изненади. Неочаквано събитие може да развали някои от плановете ви, но това ще ви донесе само радост и щастие. Периодът е подходящ за въвеждането на нов хранителен режим и умерена физическа дейност.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМВРИ 2021

Стрелец

Това е месец за любовни приключения и постижения. Съдбата ще ви срещне с човек, който макар и много различен от вас, ще ви привлича неудържимо. Махнете лупата, с която се вглеждате в недостатъците и се оставете на течението на любовта, което ще ви доведе към щастието. Много скоро ще усетите, че непривичната ситуация ви носи повече щастие, отколкото притеснение. Веднъж отпаднали страховете ви ще освободят място за това, което винаги сте търсили.

Козирог

През този месец бъдете по-предпазливи. Внимавайте в това, което правите и най-вече в общуването с близките и любимия човек. Вашата категоричност по даден въпрос може да обиди някого и развалянето на отношенията да създаде ненужно напрежение. Преди да кажете нещо си помислете как бихте се почувствали, ако адресатът на думите сте вие. В средата на периода се погрижете за здравето си - не правете компромиси с хигиената и излагането на слънце. Избягвайте храненето на места със съмнителна хигиена. Не се спирайте, ако ви се работи.

Водолей

Използвайте първата половина на месеца за активна работа, търсене на кадри и вложения. След това обаче е добре да си дадете почивка, тъй като разсеяността може да доведе до грешки. Тогава може да си позволите далечно пътуване и запознанства с нови хоризонти и непознати светове. Краят на месеца е добре да помислите за продължаване на образованието ви и повишаване на квалификацията.

Риби

През този месец, какъвто и проблем да се появи, той ще може да бъде решен благодарение на разумни преговори и готовност за компромис. Сега служебните пътувания ще доведат до дълготрайни положителни резултати. Средата на периода е време за упорита работа, благодарение на която да затвърдите служебните си позиции. Избягвайте промените, сега имате нужда от стабилност. Наслаждавайте се на хармонията, която цари във връзката ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама