Любовен месечен хороскоп за септември 2021


Любовен месечен хороскоп за септември 2021
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Работете върху приемането на вашите желания и след това ги споделете с половинката, за да можете да ги осъществите. Септември е свързан пряко със самоприемане и грижа за себе си, за да може да постигнете хармония и щастие във всеки аспект на живота си.

Телец

Ако бленуват за повече споделеност и страст, Телците ще трябва да положат малко усилия. Дълбоките разговори и дълги увертюри са гаранция за успех на любовния фронт, защото романтиката и страстта ще вървят ръка за ръка през септември.

Близнаци

Близнаците няма да са съвсем наясно със своите чувства и емоции през този месец. Ще прекарат твърде много време, анализирайки връзката си, вместо да зададат въпросите, които ги вълнуват наистина. Може би е време за сериозен разговор.

Рак

След 12-ти септември очаквайте прилив на секс енергия и бъдете готови да извадите бельото си за специални случаи. Втората половина на месеца обещава да бъде наситена с много интимни моменти.

АКО В ДАТАТА ВИ НА РАЖДАНЕ ИМА ТЕЗИ ЧИСЛА, ВИЕ СТЕ КЪСМЕТЛИИ

Лъв

Добре е да отделите време за себе си, но не забравяйте да общувате с партньора, така че нуждата ви от усамотение да не бъде сбъркана с незаинтересованост. Вашата животинска страна ще си проличи през втората половина на месеца, когато ще имате нужда от много страст.

Дева

Може и да предпочитате да сте извън центъра на събитията, но септември изисква от вас да станете по-смели, за да извлечете някакви дивиденти в любовен, а и не само, план. Вашата управляваща планета, Меркурий, започва своята прословута ретрограда този месец, но нека това не ви притеснява, защото периодът ще бъде благосклонен към вас.

Везни

Любовта е на ваша страна през септември. Емоционални и откровени разговори, чувствени моменти и преживявания – това се очертава като един страхотен месец за вас! Действайте по интуиция и не премисляйте по няколко пъти всяко нещо.

5 ЗОДИАКАЛНИ ЗНАКА, КОИТО ВИ ЗАРЕЖДАТ НЕГАТИВНО

Скорпион

Напоследък ви се струпват много емоции, които трудно контролирате. Може би е време за повече спокойни моменти у дома. Насладете се на домашния уют, ще ви се отрази добре. А що се отнася до любовта, партньорът ви няма да има нищо против да прекарате няколко дни в компанията един на друг.

Стрелец

На представителите на тази зодия септември ще им отреди много отговорности. Ще бъдете принудени да вземете много важни решения, свързани с бъдещия ви живот с партньора – общо жилище, бебе или пък край на връзката. Нов човек може да накара сърцето ви да бие по-бързо от нормалното. Трябва да си дадете реална равносметка какво искате.

Козирог

Обърнете време на емоционалните си проблеми, на бурите, които бушуват в душата ви. Не търсете вината за всичко лошо в половинката и в хората от близкото ви обкръжение. Предстоят ви и много добри моменти – въпросът е, че вървят в пакет и с проблемните ситуации.

Водолей

Водолеите най-накрая ще намерят баланс за себе си. Възползвайте се от всичко хубаво, което ви се случва, особено в любовта. Вероятно сте склонни да посветите себе си в служба на любимите си хора, но това ще ви донесе ползи.

Риби

Чувствителното ви сърце няма да издържи на вербалните конфликти, но трябва да отстоявате себе си. Не се оставяйте да бъдете манипулирани и покажете онази смелост, която криете дълбоко в себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама