Тези навици ви пречат да намерите любовта


Тези навици ви пречат да намерите любовта
Снимка: iStock/Guliver

Не е лесно да срещнете подходящ човек. Но не бързайте да си мислите, че това е голям проблем и няма как да се справите с него. И вие ще намерите любовта, но преди това е хубаво да се откажете от някои лоши навици, които ви пречат!

Следите бившите в социалните мрежи

Когато ни разбият сърцето, понякога е много трудно да продължим напред и да забравим за това. Ако решите да останете приятели с бившия, няма проблем, но трябва да знаете, че границите са задължителни. Не следете бившите в социалните мрежи! Когато видите съобщение или известие от човека, който ви е наранил, автоматично ще се връщате назад във времето. Ако искате да прекратите тази стара история, отдалечете се от бившите и започнете нова връзка. Ако трябва дори блокирайте профилите им и живейте живота си далеч от тях.

Затваряте се в себе си

След всяко разочарование се затваряте в себе си и казвате, че не вярвате в любовта. Надявате се, че един ден всичко ще се промени, но не правите нищо по въпроса. По този начин само губите ценно време, в което може да излизате и да се запознавате с интересни хора. Затваряйки се в себе си, не давате шанс на тези, които може би ще ви направят щастливи.

17 ЗНАКА, ЧЕ СТЕ ГОТОВИ ЗА НОВА ВРЪЗКА

Постоянно гледате назад

Всяка връзка е различна от предишната. Не сравнявайте чувствата си с тези от предишни взаимоотношения. Това е изпълнено с нереалистични очаквания и разочарование. Зачитайте промените в себе си и във взаимоотношенията. Оценявайте всеки миг, не го сравнявайте с миналото. Не сравнявайте и новите мъже в живота ви с предишните. Гледайте напред!

Постоянно стоите в интернет

Често самотните хора прекаляват с търсенето на сродна душа в интернет. Хубаво е, обаче, да се срещате на живо с хората, да се опознаете и да разберете дали сте един за друг. Такива срещи са много по-приятни от виртуалните.

Сравнявате се с другите

Ако сте заобиколени от двойки с нездравословни взаимоотношения, прехвърляте тяхното поведение в живота си. По този начин вие сами може да съсипете връзката си, дори и да нямате големи проблеми.

7 НАЧИНА ДА НАКАРАТЕ МЪЖА ПОСТОЯННО ДА МИСЛИ ЗА ВАС

Не излизате от вкъщи

Понякога имате нужда да легнете на дивана, да прочетете някоя книга и да бъдете сами, но не злоупотребявайте с това. Ако не излизате често и не се срещате с хора, имате минимален шанс да се запознаете с готин мъж. Трудно е да се влюбите, без да излизате от вкъщи.

Критикувате себе си

Не сме съвършени. Всеки от нас има недостатъци и неща, които искаме да променим. Но една жена, която вярва в себе си, изглежда много по-привлекателна. Не е лесно да сте уверени. Трябва да тренирате, за да се научите да обичате, да приемате и уважавате себе си. Покажете на света, че обичате себе си и другите ще ви подкрепят в това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама