Обичай мъж, който винаги ще е до теб


Обичай мъж, който винаги ще е до теб
Снимка: iStock

"В добро и в зло... До края на живота ни."

Това си обещават двама влюбени, които се вричат във вечна любов. И така трябва да бъде, ако чувствата ви са силни и държите един на друг. Тези думи трябва да се превърнат в реалност. Да останете заедно завинаги, не само в хубавите моменти, но и в най-тежките.

Именно затова трябва да намерите мъж, който осъзнава това и ви приема каквато сте. Мъж, който ви цени и ще е винаги с вас, независимо от всичко и въпреки всички трудности.

Всеки може да обича, когато е щастлив, когато слънцето грее и дните са хубави. Всеки може да живее в приказка и да се радва на своята половинка, когато проблемите са далеч. Но малцина са истинските мъже, онези верните, които остават докрай. Борят се с всяка трудност, преминават препятствията и са готови на всичко, за да не ви изгубят.

Истинският мъж, този, с който си заслужава да останете, ще ви обича такава, каквато сте. Ще харесва дори и малките ви несъвършенства. Ще ви приема, дори и когато крещите или се сърдите за глупости.

Той ще обича начина, по който произнасяте определени думи, въпреки че надали някога сте осъзнавали, че ги казвате по-различен начин от останалите. За него вие ще си останете най-красивата жена на света, дори когато сте раздразнена, когато сте развълнувана или пак се сърдите за нещо.

Затова, намерете този мъж, който умее да ви разбира, да ви изслушва и ви уважава. Той ще се смее искрено на шегите ви, които никой друг не намира за забавни. Той ще обича естествения ви вид и никога няма да се опитва да ви промени.

Този мъж ще осъзнава какво има и няма да ви приема за даденост. Той винаги ще е до вас, стига да имате нужда от него. Няма да ви задушава и ще ви оставя необходимата свобода, за да запазите себе си. Но всеки път, когато имате нужда от помощ и подкрепа, той ще е точно там - до вас.

Правилният мъж ще ви показва колко сте специална и важна за него. Той е избрал именно вас, сред всички жени на света, защото е видял нещо изключително във вас. Ще ви казва и показва това всеки ден.

Затова намерите ли този мъж, пазете го. Рядко се срещат мъже, които ще минат през ада дори за да ви има. Ще останат завинаги до вас и никога няма да си тръгнат!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама