5 зодиакални знака, които ви зареждат негативно


5 зодиакални знака, които ви зареждат негативно
Снимка: iStock

Комуникацията с някои хора се изпълва с енергия и вдъхновение, а след разговор с други се чувствате уморени и изтощени. Понякога въпросът е в самите нас, но има някои зодиакални знаци, които са по-склонни да черпят енергия от другите сега ще ви разкажем за тях.

Козирог

Козирогът, когато е сред хора, говори оптимистично и с ентусиазъм за всичките си трудности и как с блясък ги е преодолял. Събеседникът в този момент се чувства като провал, защото не трябва всеки ден да се бори с толкова много врагове и трудности на съдбата. Козирозите обичат да говорят за своята борба с трудностите. “Моят съсед е Козирог и когато се срещнем в двора, започва да ме зарежда с лоша енергия. Той се оплаква от жена си, децата, работата и все повтаря колко е уморен. След разговор с него се чувствам изтощени, сякаш всичко това ми се е случило на мен.“ споделя Олег, 42 години

Риби

Бавните и пасивни Риби могат да ви заразят със своите негативни чувства. Когато са в лошо състояние, то се предава на другите. Щом събеседникът разбере, че половината от казаното от Риби са само мечти и планове, които не е задължително да се сбъднат, диалогът ще стане изтощителен и безсмислен. Общуването с Риби, когато те са в добро настроение, обаче, е много различно.

Водолей

Водолеят притежава неутолима енергия, която поглъща всички сфери от живота му, както и интересите на приятели, плановете на роднините и други. Водолеите са наясно с всичко и навсякъде, където искат да участват. Разпилявайки вътрешната енергия, те се поддават на лошо настроение и започват да го „подхранват“, общувайки с другите. В това състояние медитация им е много полезна, в противен случай те заразяват другите с лошото си настроение, провокирайки конфликти. Водолеят може да предизвика кавга, само защото се чувства зле.

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, КОИТО ТРУДНО МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ

Скорпион

Комуникацията със Скорпионите отнема много сила, ако те са недружелюбни или подозрителни. Скорпионът изпитва всеки един непознат, задава нееднозначни въпроси и го изучава с поглед. Понякога събеседникът се чувства като студент на изпит. Такъв диалог е много изтощителен, защото трябва да обмислите всяка фраза, за да не загубите позицията на Скорпион с една небрежна дума.

Близнаци

Общителността на Близнаците им позволява да водят няколко паралелни разговора наведнъж и лесно да преминават от една тема в друга. Но събеседникът не винаги е готов да получи такъв обем информация и да отговори емоционално на всяка новина. При общуването е трудно за интровертите поради факта, че Близнаците се нуждаят от емоционален отговор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама