Разберете коя е духовната ви мантра за месец СЕПТЕМВРИ според зодията


Разберете коя е духовната ви мантра за месец СЕПТЕМВРИ според зодията
Снимка: iStock

Овен

Време е да направя крачка напред и да знам, че независимо от резултата, мога да намеря добро там, където се намирам. Не се плаша, че всичко може да се обърка.

Телец

Още сега ще отворя ума си за нови възможности, които досега оставаха затворени за мен. Не се страхувам да се потопя във въпросите, които досега ме плашеха, за да намеря отговори, които ще променят мисленето ми.

Близнаци

Ще се науча да се отпускам от контрола, което ще ми позволи да достигна до менталното пространство, където мога да се срещна с непознатото и да го използвам за мое добро.

Рак

Ще си позволя да изпитам онези емоции, които потиснах. Това ще ми позволи да придобия чувствата на яснота и спокойствие, които съм загубил.

ТЕЗИ ЗОДИИ ГИ ОЧАКВА ГОЛЯМ КЪСМЕТ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Лъв

Най-накрая ще създам бъдещето, за което мечтаех. Ще пусна мисълта за човека, за когото винаги съм считал себе си, и ще стана този, който всъщност съм.

Дева

Ще намеря спокойно време и място, за да изживея напълно всичко, от което се нуждае умът ми. Ще установя връзка с мислите си и това ще бъде контакт, основан на доверие. 

Везни

Време е да се науча да се доверя на пътя на живота си, дори ако крайната му цел остава непозната за мен. Ще повярвам, че хората, които са предопределени да бъдат в живота ми, ще останат с мен, но аз няма да държа никого против волята му.

Скорпион

Ще спра да се вкопчвам във всичко, което ми тежи. Ще престана да осъждам хората около мен и вече няма да се съпротивлявам на очевидните неща. По този начин ще изчистя ума си от миналото.

Стрелец

Ще използвам всички трудности, с които се сблъсквам, за личното си израстване. Няма да отстъпвам и ще бъда смел, като знам, че гласът ми има значение.

НАЙ-АКТИВНИТЕ ЗОДИИ

Козирог

Ще се връщам към себе си всеки ден - защото това е моят истински дом. Ще дам на сърцето си възможност да диша, а на чувствата си - пространство. Ще се погрижа за себе си и ще задоволя нуждите си.

Водолей

Ще се опитам да стоя далеч от чувствата, събитията и местата, които все още ме задържат. Ще се освободя от напрежението, което ме измъчва, и ще се подкрепя във всички начинания.

Риби

Смирено ще се освободя от цялата енергия, която влагам в себе си и ще намеря начин да я използвам за по-голямо благо. Ще започна да мисля повече за истинската ми роля в този свят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама