Големият седмичен хороскоп за 9-15 октомври 2023


Големият седмичен хороскоп за 9-15 октомври 2023
Снимка: iStock

Какво точно ще се случи на различните зодии, вижте в седмичния хороскоп за 9-15 октомври 2023 г. 

Овен

През новата седмица работата заплашва да погълне по-голямата част от времето ви, а резултатът и финансовото възнаграждение ще зависят от вашето хладнокръвие и съгласуваност с останалите. Във вторник и петък спонтанните действия обещават да ви донесат късмет, така че можете спокойно да се поддадете на внезапен импулс. Сряда може да се окаже най-трудният ден от седмицата, така че не правете резки движения тогава. През почивните дни не оставайте у дома.

Телец

През новата седмица ще ви трябват качества като издръжливост и спокойствие. Те ще ви помогнат да не попаднете в доста неприятна ситуация. Поддържайте всичко в баланс, сега умът е по-важен от чувствата. В сряда ще имате много неща за вършене, свързани с кариерата ви. Ще трябва да работите усилено, за да постигнете целите си. В края на седмицата може да ви очаква изненада – съдбовна среща с нов човек.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 9 - 15 октомври 2023

Близнаци

През тази седмица можете спокойно да замислите нещо грандиозно и да не се страхувате да останете без подкрепа. Вторник ще ви донесе прилив на енергия, особено за тези, които не обичат да седят на едно място. Настъпва страхотно време за творчество и любов. Ще привличате хората със своята активност и позитивност. В петък се опитайте да не губите яснота на мисълта. През целия период вашите действия трябва да бъдат точни и решителни.

Рак

Не се стремете постоянно да сте на преден план, сега би било по-добре да се оттеглите в сянка за известно време. Вероятни са промени към по-добро в работата, ще се появят нови възможности за професионално израстване и укрепване на материалното благосъстояние. Важно е обаче енергията ви да не се превръща в сляпа самоувереност. Сега не бива да сте като танк в решаването на въпроси, които изискват малко повече дипломатичност.

Лъв

През тази седмица ще е важно да се съсредоточите върху основните неща, а не да се суетите, хващайки се за няколко дейности наведнъж. Присъщата ви логика и здрав разум ще ви предпазят от несериозни действия, така че не им пречете на работата, като пълните главата си с всякакви глупости. Преценете адекватно силата си, не се пренапрягайте. Ще сте склонни да поемате повишени рискове, което може да доведе до изтощение – както нервно, така и физическо.

Дева

Тази седмица се опитайте ясно да разберете дали сте доволни от ролята, която играете в момента? Ако не, тогава можете да се откажете от нея доста лесно. Огледайте се и погледнете живота си без илюзии, тъй като е настъпил моментът на градивни промени - както в кариерата, така и в личния живот. Бъдете честни със себе си.

Везни

Седмицата е доста нестабилна и напрегната, но не забравяйте за интуицията си. Особено в понеделник тя ще ви помогне да усетите измама и ласкателство. Вашите проекти и мнение ще бъдат търсени и около вас ще има много важни хора. Предприемането на риск сега е силно противопоказно. Заложете на познатите и доказани методи и практики.

Скорпион

Ако вашите партньори направят крачка напред, тогава изобщо не е необходимо да търсите уловка в това. Това е почти идеална седмица да направите добри пари и да промените личния си живот към по-добро. Ще се освободите от ненужните неща и ще получите точно това, от което се нуждаете, за да сте щастливи. Идва време не за преодоляване на трудности, а за хармония и радост.

Стрелец

Настъпва подходящият момент за промяна. Ще почувствате прилив на свежи сили и ще започнете работа с нов хъс. Препоръчително е да оставите старите проблеми на мира и да се концентрирате върху нови идеи и нови хора, които ще се появят в живота ви. Стремете се към независимост в бизнеса и свобода в творчеството.

Козирог

Тази седмица е по-добре да не се срещате с високопоставени хора. Препоръчително е първо да мислите, а след това да действате и да говорите. Във вторник интелектуалната дейност ще бъде успешна, особено ако наблизо има съмишленици. В четвъртък са възможни разногласия с партньори, които няма да бъдат толкова лесни за преодоляване. В неделя ще трябва да внимавате в думите си, за да не се скарате и нараните близките си.

Водолей

Тази седмица може да сте твърде дълбоко потопени в делата на вашето обкръжение и ще ви е трудно да намерите дори няколко минути за себе си, което ще доведе до раздразнение и конфликтни ситуации. Ще искате да придобиете нови знания, да се усъвършенствате и да продължите напред, но ще ви липсва нужното време. Възможна е среща с влиятелна личност, която ще се отрази положително на кариерното развитие.

Риби

Съдбата или се мръщи, или лукаво флиртува с вас, предлагайки ви всякакви развлечения и романтични приключения. Тази седмица ще има много интересни срещи, обаждания, контакти, както в личния живот, така и в работата. През почивните дни можете да предприемете най-лудите и рисковани стъпки. Най-важното е да сте сигурни, че сте прави. Ако е така - няма защо да се притеснявате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама