Големите щастливци на зодиака през октомври


Големите щастливци на зодиака през октомври
Снимка: iStock/Guliver

Телец

Октомври месец ще донесе много късмет на Телците в паричната сфера. Може би става дума за изненадващ бонус на работа, може би за продажба на нещо – важното е, че ще ви донесе много щастие. А най-хубавото е, че финансовите постъпления няма да са очаквани и ще имате възможност да се поглезите с тях, а не да потънат в семейния бюджет.

Рак

Есенният месец ще донесе на тази водна зодия много спокойствие и семейно разбирателство, което е изключително важно за емоционалното състояние на Раците. Те ще са в пълна хармония със себе си, с половинката и със събитията, които месецът е подготвил за тях.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ОКТОМВРИ 2020

Стрелец

Октомври ви е приготвил много изненади и приключения, а честно казано, вас адреналинът ви прави най-щастливи. Може да се зпаознаете с нов човек, а може и да възвърнете страстта в сегашната си връзка. Очакват ви кратки пътешествия и страстен секс!

Водолей

Завладени сте от нова идея, която не ви дара мира. Дотук няма нищо необичайно, но вие наистина можете да предвкусите задаващия се успех. През октомври несъмнено ще кроите планове как да осъществите плановете си. Заредени сте с енергия, желание и спортен хъс!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама