Голяма изненада очаква една зодия на 15 февруари


Голяма изненада очаква една зодия на 15 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще можете да си позволите повече свободно време. Не е задължително да се натоварвате с всичко, което ви се изпречи пред погледа, а и не можете да се справите с толкова много неща.

Телец

Този петък ще получите много повече, отколкото сте очаквали. Проблемът е, че отсреща ще очакват същото, че и повече. Ще трябва да се постараете.

Близнаци

Този петък ще получите закъснял подарък. Не бройте времето, а оценете жеста и същността на действието. Те може да ви направят най-щастливия човек на света.

Рак

Този петък ще сте на крилете на щастието. Може да се похвалите на когото искате, но не забравяйте, че щастието изисква своите непрекъснати грижи.

Лъв

Този петък се опитайте да намалите темпото, за да не се наложи да го правите принудително. В никакъв случай не се залавяйте с извънредна работа.

Дева

Този петък не бъдете прекалено критични към околните и най-вече към близките. Всеки може да критикува, но важното е да се създава и най-вече - да се запазва. Насочете усилията си натам.

Везни

Този петък заложете на простотата. Нищо не е толкова сложно, колкото човек може да си го направи сам. Много е важно да търсите решения, а да не се самосъжалявате.

Скорпион

Този петък надеждите са ви в повече и рискувате да преминете в света на илюзиите. Сега е важно да сте здраво стъпили на земята и да не си правите сметките без кръчмаря.

Стрелец

Този петък е добър ден за планиране. Почивната вечер ще развихри фантазията ви. Запишете идеите си, за да сравните след време какво сте изпълнили.

Козирог

Този петък се отдайте на удоволствия. Ще получите изненадващ подарък, който ще ви вдъхнови за извънредни приключения и предварително приключил работен ден.

Водолей

Този петък очаквайте някои промени в плановете за почивните дни. Потърсете смисъл във всичко, което се случва, а най-вече потърсете доброто в ситуацията.

Риби

Този петък нарушете някакво правило. Нека не бъде фатално, но е добре да си позволите повече свобода и лукса да сте безразсъдни поне за малко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама