Голяма изненада очаква една зодия на 15 януари


Голяма изненада очаква една зодия на 15 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден ще ви се наложи да проявите повече търпение. Способността ви да чакате сега ще е най-големият ви приятел. Вечерта не злоупотребявайте с ничие търпение.

Телец

През този ден не изнудвайте половинката си, за да получите това, което искате. Най-добре бъдете честни със себе си и си признайте, че ви се иска нещо по-специално.

Близнаци

Днес не се заемайте със сериозни дейности. Много лесно ще се разсейвате и няма да сте способни за по-отговорни дейности.

Рак

Днес ви очаква приятна изненада. С лекота ще получите нещо, за което отдавна сте мечтали. Всичко това ще ви изпълни с чувство за облекчение. Насладете се на победата ви.

Лъв

Днес много може да облекчите живота на половинката си. Той или тя иска да ви изненада. Не карайте човека до вас да налучква, а му кажете какво точно очаквате.

Дева

Днес не мислете за отмъщение. Пропъдете мислите, свързани с болката и се опитайте да погледнете напред с цялата надежда и вяра, на които сте способни.

Везни

През този ден потърсете вдъхновение и успокоение в музиката. Сега е моментът да се отдалечите от суетата на всекидневието и да потърсите утеха в изкуството.

Скорпион

Днес не очаквайте всички да са на вашето мнение. Помислете колко би било скучно и еднообразно, ако всички мислят еднакво. Не се опитвайте да докажете правотата си на всяка цена.

Стрелец

Днес нещо ще ви липсва. Обадете на близки приятели и може би ще получите това, което не ви е достигало. Не пестете милите думи.

Козирог

Този вторник от вас ще се изисква да бъдете напълно честни. Бъдете максимално дипломатични, но и ясни, за да няма недоразумения и неразбрали.

Водолей

Днес ще бъдете отрицателно настроени към деня, а не трябва. Очаква ви признание на способностите ви и похвала от важен човек. Може да получите и предложение за нова работа.

Риби

Този вторник ви очакват много срещи. Някои от тях ще минат много по-леко, отколкото сте си представяли. Преминете през всичко с лекота и усмивка. Вечерта може да се поглезите с чаша хубаво вино.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама