Гръм и мълнии: Aстролозите разкриха най-избухливите зодии


Гръм и мълнии: Aстролозите разкриха най-избухливите зодии
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора са по природа по-избухливи и по-емоционални от други. Изблиците им на гняв могат да бъдат наистина плашещи, насилствени и опасни. Астролозите са сигурни, че всичко е свързано с наталната карта на човек.

Жени

Скорпион

Жените Скорпиони се характеризират с емоционалност, която може да унищожи виновника с гръмотевици. Човек трябва само да нарани гордостта им и отговорът няма да закъснее.

Овен

По-добре е да не провокирате жените Овен, тъй като последиците могат да бъдат сериозни. Ядосаните Овни са истински фурии, способни на жестокост и отмъщение. В същото време те ще покажат своята безпощадност не само по отношение на виновника, но и към всеки, който им пречи.

Лъв

Лъвовете стават опасни по време на съперничество. В името на победата си те няма да се спрат пред нищо, така че ще направят всичко, за да премахнат всякакви препятствия по пътя. Освен това, за да се сдобриш с Лъвовете след скандал е изключително трудно.

Козирог

Козирозите са склонни да стават злобни, когато става въпрос за тяхната кариера. Понякога, обаче, представителите на този знак могат да проявяват агресия и то само заради гордостта. Съпругите Козирог могат да се превърнат в истински домашни тирани, с които е невъзможно да се разберете.

ТОВА СА НАЙ-СТРОГИТЕ ЗНАЦИ В ЗОДИАКА

Мъже

Овен

Мъжете Овни сами по себе си не са зли. Невероятният мащаб на техните амбиции води до изблици на гняв, така че в такъв момент е по-добре да стоите далеч от тях. Заради справедливостта трябва да се отбележи, че често агресията наистина им помага да постигнат целите си и да успеят в кариерата си.

Близнаци

Въпреки че на пръв поглед Близнаците може да изглеждат безобидни, всъщност те са способни на неочаквано грубо и арогантно поведение със семейството и приятелите си. Подобни обноски едва ли им помагат да се сприятеляват, тъй като мъжете от този знак често имат репутация на грубияни и недружелюбни мрънкалници.

Лъв

Мъжете Лъвове реагират остро на конкуренцията и болезнено  на невниманието към половинката си. Изблиците на гняв са ярки, но краткотрайни. От плюсовете - желанието да се покажат ги прави щедри и грижовни по отношение на близките.

Скорпион

Момчетата Скорпиони са ревниви и раздразнителни. Те често се ядосват на другите и се държат агресивно. По-добре е да бъдете внимателни с тях - не трябва да наранявате гордостта им и да ги мамите.

Стрелец

Целенасочените и напористи Стрелци показват своята агресия с изключителна сила. Въпреки това, в конфликт, представители на този знак могат да хвърлят гръмотевици и мълнии, за да защитят интересите си с цялата си ярост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама