Как да привлечете любовта според зодията си


Как да привлечете любовта според зодията си
Снимка: iStock/Guliver

Любовта, както знаете, управлява света. Без това прекрасно чувство човек започва да изпитва самота, неувереност в себе си и апатия. Всеки може да привлече любов според зодията си, знаейки характера и темперамента, дадени му при раждането.

Овен

Импулсивността на огнените Овни често им пречи да разберат истинските чувства. Те стават заложници на собствения си бърз нрав и самочувствие, което често води до самота.

Телец

Телците са романтици, но често не са уверени в собствените си сили и не обичат промените. Те търсят съмишленик, който да споделя чувствата и емоциите им, без да се намесва активно в богатия им вътрешен свят.

ЗОДИИТЕ, С КОИТО ЩЕ ИМАТЕ СТАБИЛНА ВРЪЗКА

Близнаци

На Близнаците не им е чужд флирта, в който са постигнали съвършенство. Представителите на този знак, обаче, често търсят романтични връзки и не могат да изберат подходящ кандидат.

Рак

Раците по своята същност предпочитат спокоен начин на живот - без шумни купони и непредвидени пътувания. Те имат отлична интуиция, но тя често може да им изиграе жестока шега. Понякога просто трябва да се пуснат по течението, за да открият любовта.

Лъв

Гордостта може да попречи на Лъва да намери истинската любов. Въз основа на предпочитанията, те са свикнали да се обграждат със силни и амбициозни хора, които не са способни на искрени и дългосрочни връзки.

Дева

Придирчивите и съвестни Деви често не могат да намерят истинската любов заради високите изисквания към партньора. Техният перфекционизъм им пречи да погледнат вътре в себе си и да намерят онези душевни струни, които биха докоснали, когато се появи идеален партньор.

Везни

За Везните търсенето на партньор често се отлага с години. Те са свикнали да виждат баланс във всичко, така че им е трудно да направят точния избор. Обмислените решения обаче не винаги са благоприятни за любовта и щастието.

Скорпион

Скорпионите често се затрудняват да контролират бушуващите емоции. Потайни по природа, те рядко разкриват истинските си чувства. Страхуват се от отказ или подигравки, които могат трайно да деактивират емоционалните представители на съзвездието.

Стрелец

Стрелците са пълни с противоречиви емоции и чувства. На тях им е трудно да спрат да търсят нови усещания, което затруднява и намирането на партньор. Неспокойствието и страстта, които кипят в сърцето на Стрелците, често ги водят до разочарование в хората.

6-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО ТРУДНО ЗАБРАВЯТ МИНАЛОТО

Козирог

На Козирозите често им пречи да се насладят на взаимни чувства заради любовта им към работата. Работохолизмът им не им оставя време да си намерят партньор, което често води до самота и униние. Те търсят грешните хора.

Водолей

Водолеите често възприемат любовта като силно приятелство, в което партньорите са доста свободни. В търсенето на истинска любов обаче те са способни на много неща. За съжаление представителите на този знак са изключително лековерни и разкриват чувствата си, без да са убедени в тяхната взаимност.

Риби

Несигурността на Рибите често им пречи в намирането на истинска любов. Те буквално не са в състояние да признаят чувствата си, което затруднява намирането на партньор. Забулени и понякога абсурдни намеци за собствените им чувства често отчуждават потенциалните партньори, принуждавайки Рибите да изпитват стрес.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама