Хороскоп само за жени: Какво ви очаква през септември


Хороскоп само за жени: Какво ви очаква през септември
Снимка: iStock/Guliver

През септември се очертава Юпитер да повлияе върху много от зодиакалните знаци. Енергията му ще ни накара да се научим да вземаме по-бързи и адекватни решения, да преоткрием своя потенциал и променим нещата, които не ни харесват. Нека видим какво ги очекват женските представители на всяка зодия през този месец.

Овен

До 15-ти септември е добре да помислите за разширяване на вашите социални контакти. Добре е да бъдете прагматични по отношение на вашите връзки, защото може да останете донякъде разочаровани. Хубаво ще е да се доверите изцяло на вашия партньор. Вниманието ви ще е заето през този период повече от вашата работа и работни проекти. Късметът ще ви се усмихне и финансите ви ще бъдат стабилни, с възможности за допълнителни доходи.

Телец

През септември може да бъдете прекалено критични към другите и изискващи на всяка цена да получите това, което искате от околните. Възможно е за някои дами първите дни на месеца да им донесат нови емоции в любовната сфера, което ще ги мотивира. Обвързаните обаче ще имат теми за изясняване със своя партньор, но като цяло ви очаква баланс в отношенията.

Близнаци

През началото на този месец ще имате чудесни шансове за нови любовни отношения. Добре е да се пазите от семейни скандали. Ще трябва да преодолявате много предизвикателства в семейството, но до края на месеца нещата ще се уталожат. Хубаво е да запазите своята положителна нагласа над нещата.

Рак

През този месец е добре да бъдете лоялни в работната сфера и любовта. В семейството ви ще цари хармония и приятни емоции, но само ако сте склонни към компромиси към околните. Вашите близки хора ще ви подкрепят, а в любовта ще се наложи да положите повече усилия. Късметът ще бъде с вас въпреки трудностите.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ ИМАТ МНОГО ПАРИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Лъв

Този месец ще е спокоен за вас, ако се научите да се доверявате повече на вашия партньор и близки хора. Но недейте да позволявате егото ви да надделява. Възможни са положителни промени в любовната сфера и възможност за началото на нова връзка. Дните през септември ще ви донесат много радост, сега е моментът да се отдадете на релаксация и приятни изживявания в компанията на любими хора.

Дева

Добре е през този месец да се отдадете на промени и да се научите да имате повече увереност в себе си, ако желаете да постигате добри резултати във всичко. Много решаващи през този месец ще са отношенията ви с околните. Ако проявявате повече добрина и състрадание и сте по-малко критични, ще привличате и хубава енергия към себе си.

Везни

Ако имате желание вашите отношения да се развиват както очаквате е добре да направите някои компромиси. В началото на месеца любовта ще ви осени с пълна сила, но е добре да се научите да не витаете прекалено много в облаците. Септември ще ви донесе много успехи, признания в работата и подкрепа от близките.

Скорпион

През този месец е добре да не драматизирате прекалено, ако искате животът ви да върви по-леко. Недейте да се вкопвате в отрицателние емоции, а се опитайте да видите хубавите неща около вас. Възможно е да се чувстваате по-уморени, затова си почивайте повече и не се претоварвайте в работата.

Стрелец

За вас септември ще бъде подходящ за нови срещи и разширяване на кръгозора. В работната сфера усилията ви ще дадат желания резултат и ще имате много успехи. Септември е подходящ за нови обучения и квалификации.

КАК РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ РЕАГИРАТ НА КОМПЛИМЕНТИ

Козирог

През този месец е добре да сте по-приключенски настроени и да се отдадете на забавления. Ще имате предпоставки за много успехи в работата. Не се поддавайте на гняв и отрицателни емоции, защото това само ще ви създава спънки. Възможни са екскурзии и приятни преживявания с любими хора.

Водолей

Този месец ще ви донесе много хубави моменти. Прекрасен период е да започнете нещо ново в живота си. Може да сте по-смели и дръзки,  да спрете да се колебаете и просто да рискувате в решенията си. Възвожно е да имате известни дилеми в любовта, но лесно ще ги разрешите.

Риби

Септември ви носи много щастие в любовта, работата, започнати проекти, късметът ще е изцяло на ваша страна. Ако имате някакви разногласия с партньора си, не се притеснявайте твърде много, те ще са краткотрайни. Погрижете се за вашето здраве повече през този месец.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама