Хороскоп за днес, 10 декември


Хороскоп за днес, 10 декември
Снимка: iStock

Овен

Това е ден, който да прекарате колкото се може повече време навън. Заседяването сега е противопоказно. Бъдете активни.

Телец

Днес най-накрая ще можете да покажете на околните колко много добри качества не са забелязали у вас. Проявете и скромност и всички ще са в краката ви.

Близнаци

Денят няма да ви остави време да скучаете или да съжалявате за нещо. Активността ви ще е завидна, постиженията - също.

КАКВО ОЗНАЧАВА ЛЮБОВТА ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Рак

Това е ден, в който някой ще допусне грешка. Бъдете толерантни и не натяквайте, че сте предупреждавали за подобен развой на събитията.

Лъв

Обноските ви днес ще са завидни. Все пак не поставяйте непреодолима стена между вас и околните. Вечерта си легнете по-рано.

Дева

Днешният ден ще ви донесе удовлетворение от собствената ви работа. Ако ви хрумне идея, опитайте се да я развиете, като я запишете - със сигурност ще ви е полезна.

Везни

През този ден може да се сбъдне една ваша фантазия. Ще се учудите колко лесно се получават нещата. Скоро опитайте с друго ваше желание.

Скорпион

Ако позволите на емоциите си да вземат връх днес, рискувате да загубите това, което имате. Търпението и дисциплината трябва да са вашите най-добри приятели днес.

Стрелец

Това е ден, в който да положите усилия, за да не си проличат истинските ви чувства. Не че са срамни, но сега не е моментът да се разкривате и да бъдете уязвими.

Козирог

Това е един от най-добрите дни в месеца. Действайте спрямо усещанията си и интуицията. Сърцето няма да ви излъже.

5-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО НИКОГА НЕ СЕ ИЗВИНЯВАТ

Водолей

През този ден не се колебайте да опитате способностите си в нова сфера. Ще покажете учудващо добри умения за начинаещ. Това ще се отрази добре на самочувствието ви.

Риби

Денят е подходящ за научна работа. Не отказвайте показа на участие в обществена дейност. Очакват ви приятни запознанства и мигове на споделеност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама