Какво означава ЛЮБОВТА за всеки зодиакален знак


Какво означава ЛЮБОВТА за всеки зодиакален знак
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е силно чувство, което за всеки знак носи своето специално значение и усещане.

Овен

По правило представителите на този зодиакален знак са склонни да взимат внезапни (а понякога и прибързани) решения относно това с кого искат да влязат във връзка. Те имат емоционална връзка с партньор, както се казва, от пръв поглед.  За тях е много важно, във връзката огънят на страстта и желанието винаги да гори, отношенията да са динамични и да се развиват - в противен случай връзката им ще се разпадне.

Телец

Телецът предпочита дългосрочните и сериозни връзки, тъй като обича стабилността и винаги иска да знае какво да очаква от партньора си и отношенията с него. За тях лоялността към партньора е много важна, дори ако самата връзка е леко скучна.

Близнаци

Близнаците са много променливи по природа. Те искат да са обичани и мечтаят за истинска любов. Но от друга страна, са капризни и имат резки промени в настроението. За тях е много важно връзката да е интересна и партньорът да знае как да общува.

Рак

Раците са един от най-емоционалните знаци в целия Зодиак, но в същото време може и да не разбират напълно как да се справят с емоциите на други хора. В същото време те са едни от най-подходящите кандидати за тези, които търсят дългосрочни и стабилни отношения, защото за тях любовта значи семейство.

Лъв

Лъвовете се отличават с голямо, силно и пълно с огън сърце, което подаряват на партньора си без да искат нищо в замяна. Те обичат своите избраници като никой друг. За тях любовта е споделеност.

НАЙ-КРЕАТИВНИТЕ ЗОДИИ

Дева

Въпреки външната скромност и нежност, в дълбините на душите им Девите са много променливи и нестабилни. Въпреки че те твърдят, че търсят емоционална стабилност и сериозна връзка, ако забележат нещо в партньора си, което наистина ги дразни, те обикновено го променят без много колебание. За тях любовта значи съвместимост.

Везни

Представителите на този зодиакален знак мразят самотата. Те лесно влизат в нова връзка. За тях е важно партньорът им постоянно да ги ласкае и да се грижи за тях, както в първите дни от познанството им. Те ще ви обичат с цялото си сърце, но в замяна ще трябва редовно да хранят егото си.

Скорпион

Ако Скорпионите наистина обичат, тогава те дават всичко най-добро от себе си. Те се опитват да бъдат верни и дори успяват, докато наистина обичат партньора си ... Но ако разберат, че ги лъжат или им изневеряват, те дори не мислят за прошка, веднага започват да си отмъщават.

Стрелец

Може би това е един от най-неподходящите зодиакални знаци за сериозна връзка. За тях любовта е страст и забавление. Те не са постоянни и често сменят партньорите си.

Козирог

Любовта за вас е всичко и семейството винаги е на първо място. Ето защо сте готови да жертвате всичко в името на любимия човек и няма да се спрете пред нищо.

Водолей

Представителите на този зодиакален знак дават всичко от себе си, ако се влюбят, но трябва да знаете, че приятелството и приятелите за тях са на първо място. Така че, ако искате да останете с Водолей дълго време, първо трябва да се научите да сте приятели с него, а чак след това - любовници. И ще трябва да се научите да толерирате неговата егоцентрична природа.

Риби

Те са непоправими романтици и за тях е много важно да получат достатъчно внимание от любимия човек. Но ако им се струва, че пренебрегвате емоционалните им нужди или се опитвате да ограничите основното им право на свобода, отношенията могат незабавно да бъдат прекратени. За тях любовта е доверие и разбирателство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама